İndirirleeer.Hepsini geçtim Zoro'nun en muhtemel rakibi diye King şişirildikçe şişirildi. Daha hiçbir şeyini görmediğimiz halde Katakuri'nin üstüne konuldu. Şimdi Sanji ile karşılaşırsa indiremezsin de adamın seviyesini.
İndirirleeer.Hepsini geçtim Zoro'nun en muhtemel rakibi diye King şişirildikçe şişirildi. Daha hiçbir şeyini görmediğimiz halde Katakuri'nin üstüne konuldu. Şimdi Sanji ile karşılaşırsa indiremezsin de adamın seviyesini.
Luffy'nin korsanlar kralı olmasını mı daha çok istersin yoksa Zoro'nun, fanlarının okama kılıklı diye gömdüğü Quenn ile mi karşılaşmasını istersin diye sorsan; uzun bir süre düşünüp öyle Kk olmasını derdim, hemen cevap veremezdim. İşte o kadar çok isterdim.Öyle bir durum olursa forumu karıştıracan de mi :d
Tabir güzelmişŞöyle bir şey çizerse Vista görmüş Mihawk gibi çığlık atarım.
Zoro'ya bak öyle bir güven vermiş ki fanlarına 1300'lük adamı beğenmiyorlarLuffy'nin korsanlar kralı olmasını mı daha çok istersin yoksa Zoro'nun, fanlarının okama kılıklı diye gömdüğü Quenn ile mi karşılaşmasını istersin diye sorsan; uzun bir süre düşünüp öyle Kk olmasını derdim, hemen cevap veremezdim. İşte o kadar çok isterdim.
Abi bu adam kılıççı değil mi? Hedefi de aynî şekilde en iyi kılıç ustası olmak. Bu adamın kılıç ustaların dalması gerekirken kaidou ve queen ne alaka oluyor? Zoro'nun bu arc için 3 alternatif'i var
Linrook harika. ?Brook x Bigmom' ın "ship name" i ne olmalı sizce, Brinlin mı yoksa Linrook mu?