Üye silindi 1004
“Doğarken babanı seçemezsin.. Bu yüzden Daddy’ni iyi seç” - Vinsmoke SanjiBende böyle tahmin etmiştim...
“Doğarken babanı seçemezsin.. Bu yüzden Daddy’ni iyi seç” - Vinsmoke SanjiBende böyle tahmin etmiştim...
Mihawk'ın tek vasfı Perona'yı 2 yıl babun sütüyle besleyerek dolgunlaştırmak . Adamda gizli sapıklık var kesin Sanji'de tayfaya katıldıktan sonra hormonlu yemeklerle Nami'nin göğüslerini büyüttüZoro’nun gücü hakkında en ufak fikrimiz yok. Adam 10 yıldır Mihawk gibi poz kesmekten başka bir şey yapmıyor. Kasılıp kasılıp hiçbir vasfı olmayan Mihawk’a bile Yonkou diyorlar. Bırakalım Zoro da o kadar kasılıp hiçbir işe yaramamakla King seviyesi olsun.
One gorilla, two goriller der karnını sıkıp gagasını kırar.İnsan hayret ediyor
Bu olayı Zoro yapsa ve hemen ardından, bırakır mısın karnımı deliceksin dese neler olurdu acaba
Not: kullanılan dile dikkat Zoro kibar insandır.
Birisi İspanyol öbürü Fransız zaten adam yerine koymamak lazım bu sapık iktidarsızları. Zoro bunla takılmaya başladığından beri hiçbir şey yapmıyor. Pica’yı ben de keserim bomboş icraat.Mihawk'ın tek vasfı Perona'yı 2 yıl babun sütüyle besleyerek dolgunlaştırmak . Adamda gizli sapıklık var kesin Sanji'de tayfaya katıldıktan sonra hormonlu yemeklerle Nami'nin göğüslerini büyüttü
Davy Back Fight'taki gibi, gerçekten mükemmel olabilir. Yalnız böyle bir durumda Sanji'nin de Zoro'nun da ödülleri 1.8-1.9b'ye çıkar, hatta 2'yi bile geçebilir. Bu noktada bu tarz ödüller ikisine fazla gelmez mi? (Hadi 1.6-1.8b arası yine kabul edilebilir)King vs zoro sanji olmaz ama 3 yıkımcı vs zoro sanji müq olur.
Yok reis epey iyi konuştun helal valla.Benim geliştirmem lazım çok övme. ?
Sanji'ciler çekiliyor biz de eğlendik adamlarlagolgemiz yeter be red, nedir yani . Saka bir yanada birak iki dakka eglensinler, canlari sagolsun
Arada eglenmek haklaridir.