f f f f frannnkyyyyyyyyyyyyyyyy. Gözlerimden yıldız fırlıyor şuan. Erkekliğin kitabını yazdın imzanı attın ben frankym.
Boss eventta abileri büyük bosslara dalarken, Zoro yumrukla ölen yaratıkları kovalıyor. İyice bokunu çıkarayım. :dZoro farmlıyor.
Zoro şu an asırlık,serap,lich boğan,rabadon kastı.Ulti stackleyip girecek birisine.Allah kurtarsın gireceği kişiyi.Ben de genelde ağır irelia picklerim xd.Ağır zoro fanları net bir şekilde yasuo, yone pickleyenler
Law gibi adamın işlevi. Nami, usoop, robin falanda zeki karakterler ama sanji de farklı birşey var oldu her zaman
Reyiz inşallah bu arc Jack’i alıp ödülünü 250 berry yapacak inanıyoruzChopper bir hakerete geçsin, SanjiFan sitesi olarak 2-3 sayfa içinde Chopper'ı da Zoro'nun üstüne koyarız nasipse. :s
Onun gözü ejderdeZoro şu an asırlık,serap,lich boğan,rabadon kastı.Ulti stackleyip girecek birisine.Allah kurtarsın gireceği kişiyi.Ben de genelde ağır irelia picklerim xd.
Kadim ejderi çalıcak Zoro diyorsun Luffy de o sırada baron alır artıkOnun gözü ejderde
Mesela sonraki bölüm sırf King vs Sanji olsa ne güzel olur ama yapar mı? Yapmaz.Yine sağa sola koşuşturup birbirlerine bakıyolar. Artık başlasın şu kapışmalar, iki kare vc'cik çizip bırakıyor. Boş bölüm.