İfadelerin yanında üç nokta ve aşağı doğru ok var. Oradan medyaya basıp, linki yapıştırıp gömeceksin.Sanji ye bir şarki yollamak istiyorum. Buraya linkini nasıl atabilirim?
İfadelerin yanında üç nokta ve aşağı doğru ok var. Oradan medyaya basıp, linki yapıştırıp gömeceksin.Sanji ye bir şarki yollamak istiyorum. Buraya linkini nasıl atabilirim?
Üç nokta yazan yere tıkla sonra medyayı seç ve linki ekle.Sanji ye bir şarki yollamak istiyorum. Buraya linkini nasıl atabilirim?
Nami ve chopper da yonkou tanklamadı mı?Hala Franky ve Brook delilerini aklımdan atamıyorum. Bu bölümden sonra:
1-) Luffy
2-) Sanji
3 Jinbei
4-) Franky
5-) Brook
6-) Yamato
7-) Zoro'dur.
Zoro değil canavar üçlüye, ikinci canavar üçlüye bile girememiştir. Katılanlar layklasın sayımızı bilelim. :s :s
Kral haki uyandırınca peki?Enma'yı kullandığında Jack, Ashura formuna geçince King, gözünü açınca Kaido inecek hala daha yok onu gördümü bunu gördümü muhabbeti yapılıyor forumda :/
Sıralamayı düzelttim.Hala Franky ve Brook delilerini aklımdan atamıyorum. Bu bölümden sonra:
1-) Luffy
2-) Sanji
3-) Franky
4-) Brook
5-) Jimbei
6-) Yamato
7-) Zoro'dur.
Zoro değil canavar üçlüye, ikinci canavar üçlüye bile girememiştir. Katılanlar layklasın sayımızı bilelim. :s :s
Sonra dalgalı hakiyi kullanıp Im'i indirecekEnma'yı kullandığında Jack, Ashura formuna geçince King, gözünü açınca Kaido inecek hala daha yok onu gördümü bunu gördümü muhabbeti yapılıyor forumda :/
Kullanınca demek istedin sanırım? O zaman da prime Wb seviyesine giriş işte olum.Kral haki uyandırınca peki?