Artık vs. görmek istediğimiz içindir.Ulan adam vs mi çiziyor da gidip Sanji vs King çizecek. Acemi okuyucu işi bunlar.
Artık vs. görmek istediğimiz içindir.Ulan adam vs mi çiziyor da gidip Sanji vs King çizecek. Acemi okuyucu işi bunlar.
Ama Sanji harbiden Sağ kol alamaz. Gitsin Queen’i alsın hadi yine bir şey demiyorum... ksjsksksUlan yine Sanji'yi ayırdın ya helal olsun
ben öyle birşey hiç hatırlamıyorum ya.King, Momo'yu bırakmaz ki düşer peşine. Kaido gelene kadar göz kulak olacağına söz vermişti diye hatırlıyorum.
Luffy kimi nasıl solalamış hepimiz biliyoruz ama reyiz...Önce alt seviye birini sololasın sonra sıra sağ kola gelir.
Luffy ne aşamalardan geçmiş yahu?Çünkü bu işler fan servis ile olmuyor. Luffy bu aşamalardan nasıl geçti biliyoruz. En az o kadarını yaşamalı yoksa yaptım oldu olacak. Oda buna izin verir mi göreceğiz zaten. Yoksa Zoro'nun haddine değil bu işler. Önce YK 3 ile bir sınansın.
King yetmez, Bir kaç kişi daha gelsin Sanji reyize... ksksksHadi Sanji neyse ne demek karşim kıskanma. King Sanji’nin hakkıdır.
Mesela crocoya su ile vurmalıydılar. enele karşı lastik olmalıydılar. yameroooo diyerek bayıltmalıydılar. Kata gibi karekterli biriyle savaşmalıydılar. crackeri yemeliydiler.Çünkü bu işler fan servis ile olmuyor. Luffy bu aşamalardan nasıl geçti biliyoruz. En az o kadarını yaşamalı yoksa yaptım oldu olacak. Oda buna izin verir mi göreceğiz zaten. Yoksa Zoro'nun haddine değil bu işler. Önce YK 3 ile bir sınansın.
Sanji Katanın gördüğü geleceği görüp counter K. Haki kasıyor nasıl bir varlık gösteremedi? WCI tam bir vur kaç Arc'ıydı öyle de oldu. Luffy vs Kata ayna dünyasında izole savaşmalarına rağmen yinede vur kaç muhabbeti oldu. Karakterler Wano ile beraber başka bir seviyeye gelecekler o yüzden ölümüne bir vs beklemiyorum lakin kendini gösterecektir.Açıkcası ne Zoro ne Sanji adam akıllı varlık gösteremeliler Sağ Kola karşı. Luffy'nin Katakuri karşısındaki ilk halini gördük. En az o kadar ayar yemeleri lazım açıkcası.