Bak pilavüstükuruyu unuttuk zaten mutlu değildi eyvah eyvah.@William cutting avatarın adamı korkutuyor 10 saniye bakınca motorla biri üzerinden geçecek sanıyorsun xD
Dikkati başka taraftaydı normal şeyler bunlar opta xD
Bak pilavüstükuruyu unuttuk zaten mutlu değildi eyvah eyvah.@William cutting avatarın adamı korkutuyor 10 saniye bakınca motorla biri üzerinden geçecek sanıyorsun xD
Dikkati başka taraftaydı normal şeyler bunlar opta xD
Gerçi forumun ölse de kurtulsak dediği karakteri kurtardı.Sanji Dünyayı kurtarsın Slash of Mihawk laf edecek bir şeyler bulur. .d
Unuttuysak o kadar da önemli değildir desek nasıl olurBak pilavüstükuruyu unuttuk zaten mutlu değildi eyvah eyvah.
Şuan bence motorsiklet vs Big Mom gelmeli troll diye söylemiyorum çoğu kişinin yapamadığını bir motor yapmış yatırmış kadını yere.Ray'ın Kizaru'ya koyduğu Block geldi aklıma.
Yalnız iki azmanın dibinden almış çocuğu. Doff vs King konusu gelsin artık.
Adam okşamadan sonra gaza gelmiş... sjsjjsks@Mr.Bushido Len anladın mı Robin niye okşuyor Franky'i
Bu seriyi ben yazmalıydım ben...! Jajsjs@Mr.Bushido Sana haksızlık etmişim hakili kelbek daha mantıklıydı şu motor olayından.
Bir de Robin işe yaramaz diyorlar xDAdam okşamadan sonra gaza gelmiş... sjsjjsks
Bu seriyi ben yazmalıydım ben...! Jajsjs