Phoenix 20 Ağu 2020 #2,242 King, Shinobu'ya zubam diye geçirecekken Sanji reis adeta bir mucize gibi belirmiş.
RedTeroR 20 Ağu 2020 #2,243 Huzunmoria303 dedi ki: Bölüm yanıyor gibi duruyor sevdim. Genişletmek için tıkla ... Aksiyona aç insanlarız, bölümde yangın var xD
Huzunmoria303 dedi ki: Bölüm yanıyor gibi duruyor sevdim. Genişletmek için tıkla ... Aksiyona aç insanlarız, bölümde yangın var xD
Huzunmoria303 20 Ağu 2020 #2,246 RedTeroR dedi ki: Aksiyona aç insanlarız, bölümde yangın var xD Genişletmek için tıkla ... Her yerden aksiyon fırlıyor Valla şaşırdım
RedTeroR dedi ki: Aksiyona aç insanlarız, bölümde yangın var xD Genişletmek için tıkla ... Her yerden aksiyon fırlıyor Valla şaşırdım
Kenny 20 Ağu 2020 #2,247 Franky'nin kadının suratına motorsiklet fırlattığı resim de düşse de yatsam. Sanji'yi bekliyordum Franky için daha çok heyecan yaptım.
Franky'nin kadının suratına motorsiklet fırlattığı resim de düşse de yatsam. Sanji'yi bekliyordum Franky için daha çok heyecan yaptım.
Huzunmoria303 20 Ağu 2020 #2,249 Şimdi Linlin bir bölümde saldırı yapmış ya hemen akabinde yüzüne motosiklet atılır bulutu bölünür hiç şaşmaz zaten.
Şimdi Linlin bir bölümde saldırı yapmış ya hemen akabinde yüzüne motosiklet atılır bulutu bölünür hiç şaşmaz zaten.
Hiken no Ace 20 Ağu 2020 #2,250 Minkler efsane.Sanji her türlü.Franky zaten ayrı bir dünya.10 numara bölüm.?