Law'ın yaşadığı kasabada da çocuklar öldü gerçi orada da hastalıktan öldüler.Hastalıktan öldü o çocuk ya. Oda'nın bir çocuğun öldürüldüğünü veya birini öldürdüğünü çizeceğini sanmıyorum. Arka planda çizerse çizer en kötü
Law'ın yaşadığı kasabada da çocuklar öldü gerçi orada da hastalıktan öldüler.Hastalıktan öldü o çocuk ya. Oda'nın bir çocuğun öldürüldüğünü veya birini öldürdüğünü çizeceğini sanmıyorum. Arka planda çizerse çizer en kötü
Katılıyorum Red reyiz gözüm, midem :/Banlayın la bunu
ii dedin kralForumdaki bannerda boşuna Sanji'ye sağ kol yazmamışlardı. Bugünler öngörülmüş. Tebrik ediyorum. Sağ kol gider tabi Kaido'nun sağ koluyla vs atar.
Zaten kaidou'ya yürümeyeni dövüyorlar. En son raizo kesiyordu.Zorocu tayfa üzülmesin bence hiç. adam kaidoya yürüyecek elinde ki kılıç bunun kanıtıdır
Senin Sanji avatarın nerede ha!?Zorocu tayfa üzülmesin bence hiç. adam kaidoya yürüyecek elinde ki kılıç bunun kanıtıdır
Bir şey diyim mi çok hazırlıksız yakalandım bu yoruma dkfmmgmgmgögödmd en son gerçekten kafa kesiyordu süleyman çakır gibiZaten kaidou'ya yürümeyeni dövüyorlar. En son raizo kesiyordu.
Erken sevinmek istemiyorum. korkuyorum hala bi bölüm çıksın çünkü eğer sanji, king e meydan okursa gerçekten sonuç güzel olacaktır. Meydan okuma olmadan olaylar gerçekleşirse oda bok eder epikliğiSenin Sanji avatarın nerede ha!?
Ya bak @Monkey D. Chris @sensey @Monkey D. Luffy hepimiz riski aldık, yanarsak beraber yanalım gel.Erken sevinmek istemiyorum. korkuyorum hala bi bölüm çıksın çünkü eğer sanji, king e meydan okursa gerçekten sonuç güzel olacaktır. Meydan okuma olmadan olaylar gerçekleşirse oda bok eder epikliği
Anahahhahaha