Kompradorların uşağı olmuş ajanların aramızda ne işi var@Aiden Red bu gidişle Zoro fanı bırakmayacak. ?
Kaido'nun kellesini kapımızın önüne taktığımızda bir selfie çekelim dersiniz görüşürüz o zaman
Kompradorların uşağı olmuş ajanların aramızda ne işi var@Aiden Red bu gidişle Zoro fanı bırakmayacak. ?
Atmadı. Kamazo gyuu sayesinde açık buldu ve yara verdi. Zoro o yaradan sonra düşmedi. Üstüne saldırı yaptı ve tekledi. Ayrıca animede de gördük ki zoronun karnı guruldayıp açlıktan bayılıyor Gerçekleri de bir zahmet kabul edin. Tek yiyen adam ayakta durup saldıramaz.Kamazo da ona tek attı ama.
Ohoo şimdiden siz biz biz dediğin benim ben. ?Kompradorların uşağı olmuş ajanların aramızda ne işi var
Kaido'nun kellesini kapımızın önüne taktığımızda bir selfie çekelim dersiniz görüşürüz o zaman
Üzdü beni ondan.@Ölüm Cerrahı Law Niye kızgın attın diyordum Phoenix'e sebebini öğrenince çok güldüm.
Koyun can derdinde, kasap et. Reisin durumu kritik. Konumuz Law mu şimdi eeeyy cerrah?Üzdü beni ondan.
Biz Zoro da severiz Sanji de. Ben böyle tanınırım sor williamaKompradorların uşağı olmuş ajanların aramızda ne işi var
Tek yaptığım Sanji'ye destek olmak. İlla gidip elin sapık King'ine mi destek verelim ayıp ayıp. Bu arada ben niye gül atıyorum arkadaş, iki çay atayım için. @Roronoa Zoro her hafta bi söz veriyor ama bakalım.
King'in karşısına dikilirken Sanji düşünseydi, banane. Kendisi aptal da değil hani akıllı. ?Koyun can derdinde, kasap et. Reisin durumu kritik. Konumuz Law mu şimdi eeeyy cerrah?