Sanjiyi zor anlar bekliyor. King sadist biri Saniye neler yapar düşünmesi zor.Kid ve Law yonkou ya dalacak. Marco gelir.
Ya Sanji iman gücü ile Kingi indirecek ya da Sanjiyi biri kurtarıp Kinge ' sen böyle gel yeğenim senin dengin benim' diyecek
Sanjiyi zor anlar bekliyor. King sadist biri Saniye neler yapar düşünmesi zor.Kid ve Law yonkou ya dalacak. Marco gelir.
Babacık Roronoa gelecek merak etme.Sanji'ye yardım gerekiyor. Flying Six'ten King'e kafayı takmış biri veya Drake gelebilir. Jack bile sulong formu açmış kaç tane Minkle dövüşüyor. Birisi şart gibi.
Yardıma gelirken kaybolur o.Babacık Roronoa gelecek merak etme.
İman gücü bile kurtarmaz sanji'yi. Marco gelmeli. Aslında ben ateşi kesebildiği için kinemon ve denjiro'yu isterdim ama onlarda kaidou ya daldı...Sanjiyi zor anlar bekliyor. King sadist biri Saniye neler yapar düşünmesi zor.
Ya Sanji iman gücü ile Kingi indirecek ya da Sanjiyi biri kurtarıp Kinge ' sen böyle gel yeğenim senin dengin benim' diyecek
Zaten manyak olduğu söyleniyordu. Belki de bu arc bizden birini öldürme kararı almıştır Oda... jajsjsKing easy kill'den vazgeçmiş. King ağır sapık.