Sözünden dönüp de yapmazsan benden bir tane Charlos avatarı ceza olarak gelir sana bilmiş olSanji, King'i tek başına yensin. 1 hafta profilimi Sanji > Zoro yapacağım.![]()

Sözünden dönüp de yapmazsan benden bir tane Charlos avatarı ceza olarak gelir sana bilmiş olSanji, King'i tek başına yensin. 1 hafta profilimi Sanji > Zoro yapacağım.![]()
İkinci hafıza kaybı rezillik olur. Kid'in saldırısından sonra Apoo nasıl kalkıp kovaladı. Aynı hamleyi Mom'dan bekliyorum. Kalkıp kovalasın. Yetti cidden artık Mom'ı böyle kullanması.O değil de tüm tayfa vs Big Mom olur mu acaba. Luffy, Big Mom da peşinden gelecek diye çatıya gitmekten vazgeçti. Nami-Carrot-Franky ve Brook da o bölgede. Zoro, Jinbei falan da aradan sonra gözükecektir herkes orada olacaksa bir ekşın olabilir. Arca ikinci bir yonkou getirip hafızasını kaybettirmekten iyidir en azından.
Yooo yemezlerrr.... Sanji>Law yapcaksın...Sanji, King'i tek başına yensin. 1 hafta profilimi Sanji > Zoro yapacağım.![]()
Bence en mantıklısı BB'ın bunun adasını basıp bununda adasına geri dönmesi.Aynen; fakat bırakıp gidemeyecekleri kadar da tehlikeli biri kadın. Nasıl işlenecek acaba.
Yapacağım. Al ss ni.Sözünden dönüp de yapmazsan benden bir tane Charlos avatarı ceza olarak gelir sana bilmiş ol![]()
Law, yonkou üzerinde olacağı için yapamam. Bu zamana kadar King'in rakibi Zoro görüldüğü için öyle o.Yooo yemezlerrr.... Sanji>Law yapcaksın...![]()
Tamamdır aldımYapacağım. Al ss ni.![]()
Aynen katılıyorum. Kalksın kovalasın hatta yakalasın. Tam öldürmek üzereyken kimin ortaya çıkıp tayfayı kurtaracağı belli zaten.İkinci hafıza kaybı rezillik olur. Kid'in saldırısından sonra Apoo nasıl kalkıp kovaladı. Aynı hamleyi Mom'dan bekliyorum. Kalkıp kovalasın. Yetti cidden artık Mom'ı böyle kullanması.
Bak bak bahane de bulmuş hemen... jajsjsjLaw, yonkou üzerinde olacağı için yapamam. Bu zamana kadar King'in rakibi Zoro görüldüğü için öyle o.![]()
Gelen kişi ya da kişiler de Mom'ın rakibi olur. Luffy'de çıkar yukarı. Bu kadar basit. Dolanbaçlı yapmasın Oda.Aynen katılıyorum. Kalksın kovalasın hatta yakalasın. Tam öldürmek üzereyken kimin ortaya çıkıp tayfayı kurtaracağı belli zaten.![]()