Sanji, King'i tek başına yenerse Sanji>Zoro profili yapacağım 1 haftalığına diye sözüm var. Bakalım kazanan hangi taraf olacak.1 günlüğüne Zorocu olacağım. Bazılarının hatrına.

Sanji, King'i tek başına yenerse Sanji>Zoro profili yapacağım 1 haftalığına diye sözüm var. Bakalım kazanan hangi taraf olacak.1 günlüğüne Zorocu olacağım. Bazılarının hatrına.
Sanji o suiti çıkarmadıktan sonra isterse Teach'i Luffy'den çalsın.Zorocular hazır olsun Sanji Zoro'nun nihai rakibini de çalacak
İki görünmez Sanji vs Shiryu![]()
''Eğer Minkler dönüşüm geçirdikten sonra kendilerini durduramazlarsa ''bir gecede'' savaşmaktan ve yorgunluktan ölürler.''![]()
Ben buradan gece boyu savaşabildiklerini anlıyorum.
Kaido ve big mom yenilince yonkou sistemi kalkabilir veya yenileri luffy ve kid olurZaten burada ölmeyeceği belli.
Çünkü Linlin Kaido’nun ölmesini istiyor ve Kaido’da linlin’in ölmesini istiyor.
İkisinin de isteği gerçekleşmeyeceği için sorun yok.
Big mom’un kaderini söyleyeyim sana.
Bu kadının başına öyle bir şey gelecek ki
Arc başındaki gibi hep çocuk kalacak ve denizciler tarafından esir alınacak diye düşünüyorum veya elbaf’a falan yollanır.
İddiaya gerek yok la
Şimdiye kadar hangi düşman ölmüş de şimdi ölsün. Fedakarlık yapan karakterler ölüyor sadece bu seride yani sadece iyi karakterler ölür.
Bölümler kısa değil, çıkan bütün bölümler 8-9 yapraklık yer kaplıyor, çift sayfaları 1 sayfa saymayın, adı üstünde "çift sayfa".Hem haftaya bölüm yok hem de çıkanlar kısa. Napıyor bu Oda gerçekten anlam veremiyorum