Üye silindi 1004
Kinin mi var sanjiye
Vs görmek istemek dövüşün sonucu merak etmek nefret olmuş. Dövüşseler sonucu merak ediyorum sadece.O kadar mı sevmiyorsun reyizi
Kinin mi var sanjiye
Vs görmek istemek dövüşün sonucu merak etmek nefret olmuş. Dövüşseler sonucu merak ediyorum sadece.O kadar mı sevmiyorsun reyizi
sanji alırVs görmek istemek dövüşün sonucu merak etmek nefret olmuş. Dövüşseler sonucu merak ediyorum sadece.
Çakmak ateşi vs Lav round 2Vs görmek istemek dövüşün sonucu merak etmek nefret olmuş. Dövüşseler sonucu merak ediyorum sadece.
Sakazuki ağır adam. Kola kutusu Sanji hızlandırılmış teleportlarıyla tekme manyağı yapar bunu.Vs görmek istemek dövüşün sonucu merak etmek nefret olmuş. Dövüşseler sonucu merak ediyorum sadece.
1 milyon tane tekme atması lazım belki anca yorulur Sakazuki.Sakazuki ağır adam. Kola kutusu Sanji hızlandırılmış teleportlarıyla tekme manyağı yapar bunu.
Law’ın meyve gücünü bilmiyorsan reis tek atar geçer kasmaz zaten.Bu arada kaido savunma yapmadı. Koka bile basmadı. Muhtemelen ileri seviye kalkan da açmadı. Koka basınca muhtemelen 9 kınla dalga geçecek ama 9 kında da ne kin varmış be. Biz kinemonu falan küçük gördük ama aslında o kadar ezik değillermiş. Kinemon shusui ile zoroya düello teklif ediyordu. Lawa da muhtemelen meyve gücünü bilmediği için yenilmiş olabilir. Gözümde büyüdü kinemon. 2 yıl önce bizim tayfanın karşısına çıksa alayını tep başına tokatlarmış.
luffy ve kılıç avenesi mutlak suretle bozgun yaşamalı aksi sıvama olurBu arada kaido savunma yapmadı. Koka bile basmadı. Muhtemelen ileri seviye kalkan da açmadı. Koka basınca muhtemelen 9 kınla dalga geçecek ama 9 kında da ne kin varmış be. Biz kinemonu falan küçük gördük ama aslında o kadar ezik değillermiş. Kinemon shusui ile zoroya düello teklif ediyordu. Lawa da muhtemelen meyve gücünü bilmediği için yenilmiş olabilir. Gözümde büyüdü kinemon. 2 yıl önce bizim tayfanın karşısına çıksa alayını tep başına tokatlarmış.
Haftalar süren bir dövüş boyunca hep aynı yere vurduğu ortaya çıkan Sanji bu savaşı kazanacaktır. Haftalar süren dövüşte açlığa karşı geçmişten gelen dayanıklılığı sayesinde Sakazuki’ye üstün geleceğini düşünüyorum.1 milyon tane tekme atması lazım belki anca yorulur Sakazuki.