Luffy olayında sarhoştu açıp kolları vur gibi değil o. Luffy ayılana kadar vurdu adama. Burada ise aklı başında ve kınlara savunma yapmaya çalıştı. Neko'yu yakaladı falan mesela.Adamı ölmek istiyorum şeklinde lanse ettin. Luffy'nin ataklarına açtı kolları vur dedi. Yani özgüveninin altı boşalmış oluyor. Bugüne kadar böyle kollarını açıp da vur dediği hiç kimsede mi bu haki çıkmadı? Yani hasar almazlığı çok mantıksız oluyor gözümde ve bir değeri de kalmıyor.
Açıkcası ben zirve karakterlerin bu hakiye gerek kalmadan da zarar verebileceğini düşünüyorum. Ama senin dediğin gibi ise Luffy bir logiaya vururmuş gibi atakları ne kadar güçlü olursa olsun onun için anlamsızmış gibi bir anlam kazanıyor. Ama görüyoruz da vuruyor yani Kaido bu darbeleri alıp uçuyor sonuçta. O yüzden ben totalinde olay elmas gibi sert olmak gibi yorumluyorum ama göreceğiz sizin dediğiniz gibi olursa zaten bu arc Luffy tek başına yenemez söylemleri bile anlamsız kalır.
Garp falan normal haki ile g4 Luffy'den yüz kat güçlü vurmuyordur herhalde. Oda muhtmelen bundan sonra bütün belli başlı güçlü karakterleri bu hakiyi kullanabilir olarak çizecek.
Kaido hasar alıp handikaplı olduktan sonra Luffy ile bire bir dövüşecek diye bekliyordum zaten. Şu an da o yönde ilerliyor. Onda sıkıntı yok.