Seviliyorsun Fandaş...Senin Allah'ına kurbannnn
Seviliyorsun Fandaş...Senin Allah'ına kurbannnn
Tamam. Demek ki ODA'nın alt yapısı seninki ile eş değer değil ki hala bir komutan ile 1 v 1 yüzleştirmedi Enma'yı almadan önce bile Kılıç power up'ını sindirmen kolay oldu sırada Zoro'nun tek başına bir komutan ile versus atmadığını görünce de aynı şekilde sindirdiğini görmek kalıyor bana. O komutanlara az buz hasar almadan Zoro'ya kalmaz ben sana diyeyim de baştan zaten onun altyapısı az da olsa hazırlandı gibi.Kardeşim biz birileri gibi Luffy ana karakter diye poykurup yoldan geçerken komutan aldırtmıyoruz kimseye. Bir dövüş bekliyorsak altyapısını ve gerekçelerini yazıyoruz. Zoro'nun Jack'le, Ashura'yla, King'le ve Kaido'yla dövüşmesi için gerekçeleri vardı Zoro bunlarla dövüşebilir dedik
Senin Allah'ına kurbannnn
Luffy, Bm'ı tek alamaz. Yamato şart.Hard core ters köşe yeyip aynı anda kınlar ve minkler kaido'yu, lütfü de BM'yi düşürürse seriye saygım artabilir.
Altyapı uyuşmazlığıyla ilgisi yok. Mangakanın altyapıyı verip tamamen alakasız başka senaryolar çizmesi okuyucunun sorunu değil. Zoro samurayları toplayacam dedi, @Mr.Bushido ve @Roronoa Zoro bu konuda bir ton argüman toplayıp konu açtı. Mangakanın yazdığı çizdiği şeyler ortadayken kendi çizdiği şeyin aksine bir yol izlemesi altyapı uyuşmazlığı olmuyor. Farklı bir şey o.Tamam. Demek ki ODA'nın alt yapısı seninki ile eş değer değil ki hala bir komutan ile 1 v 1 yüzleştirmedi Enma'yı almadan önce bile Kılıç power up'ını sindirmen kolay oldu sırada Zoro'nun tek başına bir komutan ile versus atmadığını görünce de aynı şekilde sindirdiğini görmek kalıyor bana. O komutanlara az buz hasar almadan Zoro'ya kalmaz ben sana diyeyim de baştan zaten onun altyapısı az da olsa hazırlandı gibi.
Kın'lar+Roronoa Zoro==> Kaido'yuHard core ters köşe atıp aynı anda kınlar ve minkler kaido'yu, lütfü de BM'yi düşürürse seriye saygım artabilir.
Kın'lar+Roronoa Zoro==> Kaido'yu
Luffy Bm'yi alsaydı şahane olurdu ama Oda'nın çapını aşan şeyler bunlar.
Pp ye bayıldım acaba bana bir yerden paylaşma imkanın var mı ?tEğer çeviri yanlış değilse Kinemon'un ettiği sözler Luffy'i işaret ediyor Kaido'nun korsanlar ihanet eder demesi üzerine. Birde bizim Luffy'nin veya Zoro'nun direk önderlik etmesi kötü olurdu sanki 9 Kın'ın kendi intikamını böyle almaya çalışması daha güzel bir sahne oluşturdu.
Kaido'nun karşısı çok kalabalık ve bence fazla güçlüler. Dolunay altında mink ordusu ve kaido'yu kesebilen 9'lu.Altyapı uyuşmazlığıyla ilgisi yok. Mangakanın altyapıyı verip tamamen alakasız başka senaryolar çizmesi okuyucunun sorunu değil. Zoro samurayları toplayacam dedi, @Mr.Bushido ve @Roronoa Zoro bu konuda bir ton argüman toplayıp konu açtı. Mangakanın yazdığı çizdiği şeyler ortadayken kendi çizdiği şeyin aksine bir yol izlemesi altyapı uyuşmazlığı olmuyor. Farklı bir şey o.
Boş beklentilerinle seni baş başa bırakıyorum. Zira Roronoa Zoro her zamanki gibi dumur etmeye devam edecek. Çok yakında sinemalarda..
Kın'lar+Roronoa Zoro==> Kaido'yu
Luffy Bm'yi alsaydı şahane olurdu ama Oda'nın çapını aşan şeyler bunlar.