O kadar yoksunluk çekince yürüyüş bile aksiyon gelir tabi sen de haklısınZoro'nun yürüyüşü bile aksiyondur bebeğim. Birileri gibi kucakta taşınmasını aksiyondan saymıyoruz biz
O kadar yoksunluk çekince yürüyüş bile aksiyon gelir tabi sen de haklısınZoro'nun yürüyüşü bile aksiyondur bebeğim. Birileri gibi kucakta taşınmasını aksiyondan saymıyoruz biz
Orası öyle canım,Luffy'nin daha ne işi olur bu adamlar ile.Biri çoluk diğeri çocuk. Luffy’nin daha önemli işleri olur kesin. Jimbeiye Zoroya falan der şunları alın ayak altından diye.
Zoro'nun tek aksiyonu birilerinin 100 aksiyonuna bedeldirO kadar yoksunluk çekince yürüyüş bile aksiyon gelir tabi sen de haklısın : D
Ben de Crocodile vs İntihar Komandolarındaki gibi bir şey olacak diye düşünmeye başladım.Neko reis önlemini alıp, Kaido'nun sopasını düşürdü. Sulong formuyla karşılarında biraz dursalar bile bana ezilecekler gibi geliyor.
Zoro fanları bir çok şey söyledi tutan yok gibi bir şey bu arc.9 Kın'a lidelik yapacak Zoro şu an nerededir? Adamlar Kaido ile savaşıyor hani o yüzden soruyorum.
Mihawk öğretmiş olabilir doğru diyon.Ben katılıyorum buna. Bir insan her seferinde işler zora girdiğinde ortadan kaybolamaz hem de bu denli ustalıkla. Kesin kendisinin bile bilmediği bir “aman başımıza bir iş gelmesin” türünde bir k. hakisi var.
Ben de Zoro demiştim...9 Kın'a lidelik yapacak Zoro şu an nerededir? Adamlar Kaido ile savaşıyor hani o yüzden soruyorum.
Luffy demişin. xd Yalnız sanki sırf Zoro denmiş gibi bir algı var, ama Luffy de edemedi. Momo reis etkiledi tüm samurayları. @Kuroro Bide beğenmezler Momo2yu.Ben de Zoro demiştim...
Dokuz Kızıl Kına Kim Liderlik Edecek?
Dokuz Kızıl Kına Kim Liderlik Eder? Dokuz Kızıl Kın. Oden'in liderliğindeki bir ekip, Oden'in korumaları. Bu liderlik olayı Ashura Doji'nin Oden'e hayran olarak ekibe katılmasıyla daha belirgin hale geldi. Öyle ki şu an ekibe dahil olmak için yeterli bir lider görmediği için ekibe gelmiyor...www.korsanfan.com
24/130Ben de Zoro demiştim...
Dokuz Kızıl Kına Kim Liderlik Eder? Dokuz Kızıl Kın. Oden'in liderliğindeki bir ekip, Oden'in korumaları. Bu liderlik olayı Ashura Doji'nin Oden'e hayran olarak ekibe katılmasıyla daha belirgin hale geldi. Öyle ki şu an ekibe dahil olmak için yeterli bir lider görmediği için ekibe gelmiyor...www.korsanfan.com
Doğru. Xd yanlış görmüşüm.Luffy demişin. xd Yalnız sanki sırf Zoro denmiş gibi bir algı var, ama Luffy de edemedi. Momo reis etkiledi tüm samurayları. @Kuroro Bide beğenmezler Momo2yu.
Yine doğru bilmişimBen de Zoro demiştim...