Bir sonraki bölümle ilgili en merak ettiğim şey Inu ve Neko'nun Gengar formu. Acaba Katakuri'den daha mı güçlü olurlar?
Vakitten bol ne var bekleriz.Çok beklersin
Wano'nun Shogun'u lordluğunu ilan etmediği sürece Zoro'yu bağlayan bir durum yok :dZoro soylu bir Wano lordu çıkarsa bu düşünce hala geçerli olur mu yoksa öyle gelişine mi yazdın reis. :d
Senin Zorodan aksiyon beklediğin kadar beklemeyiz.Çok beklersin
Sizde haklısınız Lütüde aksiyon bol üç bölümden birine kucak düşüyorSenin Zorodan aksiyon beklediğin kadar beklemeyiz.
E tabi atama olmalı haklısınWano'nun Shogun'u lordluğunu ilan etmediği sürece Zoro'yu bağlayan bir durum yok :d
Hiç değilse Killera düşmüyorSizde haklısınız Lütüde aksiyon bol üç bölümden birine kucak düşüyor
Bekleyip görcez.. şuan hype olanlar Minkler, ilerleyen sayılarda da Luffy ve Zoro neler yapcak onu görcez, o kadar haki çalışması ve yeni katana..Ben daha çok şunu merak ediyorum. Biz şimdi sulong formu ilk Carrot'ta gördük. Kek adasını izlemediğim için Pekoms nasıldı bilmiyorum.
Neyse Carrot tavşan ve tavşanlar gibi zıplayıp aynı hıza sahip. Acaba her hayvan kendi özelliklerini mi alıyor? Neko, kedinin özellikleri Inu, köpeğin özellikleri Bepo, kutup ayısının özellikleri gibi gibi.
Bu haliyle bile Killerı bayılmadan yener reis