Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987: Sadık Uşaklar

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyanışın tanımında kişinin yeteneği
çevresini de etkilemeye başlar diyor yani artık uyanışla sadece sen değil çevrende meyveyi yemiş gibi oluyor benim anladığım. Onu da istediğin gibi kullanıyorsun. Ben açıkçası Katakuri gibi kullanabileceğini ondan etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum çünkü meyveleri de benziyor. Açıkçası benim hoşuma da gider yani. Tabi aklında başka şeyler olan varsa yazsınlar belki daha çok begeniriz.:D
Kata gibi olması zor.Kata'nın meyve hem logiamsı hem de üretici paramecia özellikleri gösteriyor.Luffy'nin uyanışının çevreyi etkileyeceğini gram zannetmiyorum ben.Üretici değil çünkü.Luffy lastiğin yapısını geliştirir belki uyanışla.

Yalnız Big Mom ve Luffy inanılmaz bir rivalry olma yolunda ilerliyor.Kadının aklı gider luffy le kapışır aklı yerinde luffyle kapışır.Yer-gök-hapishane her yerde muhakkak bir kapışmaları oldu herhalde.

Yalnız Big Mom ve Luffy inanılmaz bir rivalry olma yolunda ilerliyor.Kadının aklı gider luffy le kapışır aklı yerinde luffyle kapışır.Yer-gök-hapishane her yerde muhakkak bir kapışmaları oldu herhalde.
Düşmanlığın sona ermesi için Luffy ya bunu döve döve mal edecek ya da Aziz Yıldırım'ın tercüman Samet'e yaptığı gibi bu ikili halka açık yerde Morgans'ın öncülüğünde bir araya gelecekler ve birlikte röportaj verecekler.

Kaido'ya sırf kılıç azıcık değdi diye ümit kesecek değiliz, hala şov yapar diye düşünüyorum. :fool: Ayrıca Perospero ve Marco ikilisi tuhaf ama düşününce iyi tasarımlı iki karakter yan yana misler gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık