Üye silindi 1004
Linlin niye Garpuuuu diye ağladım derim o zaman...Fb de bu vatandaşların Garp'ı üzdüğü bir senaryo çıkarsa nolacak peki
Linlin niye Garpuuuu diye ağladım derim o zaman...Fb de bu vatandaşların Garp'ı üzdüğü bir senaryo çıkarsa nolacak peki
Linlin mugiwara diye de haykırıyor. Ondan olmayabilir kesin.Linlin niye Garpuuuu diye ağladım derim o zaman...
Linlin ota çimene ağlıyor zaten anasını yemiş ona bile ağlamışLinlin niye Garpuuuu diye ağladım derim o zaman...
Ya dergi ara verir ya Oda 1 hafta olur 1 hafta olmaz.Bu hafta, dergi arası nedeniyle, yeni bölüm yok.
Yanlı Zoro = Amiral diyen varsa bu Mangaka'nın değil o kişinin akılsızlığıOda bu güç seviyesi konusunu çok belirsiz bıraktı. Zoro'ya yc3 diyende var amiral diyende. Aynı şekilde amiral = sağ kol diyende var, amiral = yonkou. Baya sıkıntılı yani.
Bu Japon'lar sözde çalıskan millet paso ara veriyo adamlar.Bu hafta, dergi arası nedeniyle, yeni bölüm yok.
MantıklıRoger'ın wb'yi gördüğün de tekrar karşılaştık ve wb hakkın da söyledikleri bana daha önce yani xebec ile beraberken vs attıklarını hissettirdi bence o zaman ki 4vs2 oldu ilk baştan ama linlin ve kaido o kadar güçlü değillerdi belki kaido ölecekti o sıra linlin kurtardı bunu ve kaçtılar o yüzden linlin bana borçlusun diyor daha sonra 4vs2 2vs2'ye indi garp vs xebec - roger vs wb veya 2vs2 karışık vsler oldu dövüş sırasın da değiştiler düşmanları devamlı
Dergi arasıhaftaya ara ver demiyordu bu hafta neden spo gelmedi