Güne yeni başkarken keyiflendirici bir bilgiyi tekrarlamak istiyorum;
“Eğer Oden ikinci saldırıyı yapsaymış Kaido’nun kelle gidiyormuş” ?
Yani 1000. bölümde Kaido düşer mi ? Lütfen düşsün çünküGüne yeni başkarken keyiflendirici bir bilgiyi tekrarlamak istiyorum;
Big Mom da çok rezil durumlara düştü. Fakat kediden de tek yemedi.. Büyük ihtimalle düşer bence.Yani 1000. bölümde Kaido düşer mi ? Lütfen düşsün çünkü
1000. Bölüme özel Luffy ve Zoro, Kaido’yu Turkish kebap yapacak reyiz için rahat olsun...Yani 1000. bölümde Kaido düşer mi ? Lütfen düşsün çünkü
Kaido'nun sopası gitti, sopa olmadan en fazla sağ kol seviyesidir şu an. Kınlar'a karşı en ufak şansı yok sopayı geri alana kadar.İlk harcanan Neko olacak gibi. Kaido, kafasını yumurta gibi kırabilir.
Zoro> sopasız Kaido diyebilir miyiz şuan?Kaido'nun sopası gitti, sopa olmadan en fazla sağ kol seviyesidir şu an. Kınlar'a karşı en ufak şansı yok sopayı geri alana kadar.
Ssshhhh caktirma yok oyle bisey balyozla tek yedi oGüne yeni başkarken keyiflendirici bir bilgiyi tekrarlamak istiyorum;
İsterse Kaido'nun elinde antik silah olsun Zoro her türlü içinden geçer bu hokkabazın. Kinemon tarafından hayatının dayağını yemiş Yonkou mu olur?Zoro> sopasız Kaido diyebilir miyiz şuan?