Ben bile bıktım artık. Şu zoro dalsın artık güçlü birilerine.Zoro haftaya yolu bile bulamaz. Daha çok var. Sonuç değişmez ama.
Ben bile bıktım artık. Şu zoro dalsın artık güçlü birilerine.Zoro haftaya yolu bile bulamaz. Daha çok var. Sonuç değişmez ama.
Ben sabrımın dibini sıyırıyorum artık. Beni Wano'dan öteye taşıyacak bir gemi yok. Son şans.Ben bile bıktım artık. Şu zoro dalsın artık güçlü birilerine.
Ne yapacacaksın la zoro'suz?Ben sabrımın dibini sıyırıyorum artık. Beni Wano'dan öteye taşıyacak bir gemi yok. Son şans.
Mike reis bırakıp gitti. Zoro fanı kalmayacak bu gidişle.Ne yapacacaksın la zoro'suz?
Benim asıl merak ettiğim Wano'nun halini gördükten sonra nasıl kendi kafasına sıkmadığı...Izo kafasına sıkmak yerine neden kılıca sıkıyor, Kizaru da böyleydi hs atacağına anahtarı vurmuştu.
Wano'yu kurtarsınlar da harakiri yapsın yok öyle 20 yıl habersiz dolanmak.Bir bedel ödenmeli.Benim asıl merak ettiğim Wano'nun halini gördükten sonra nasıl kendi kafasına sıkmadığı...
Mike çok iyiydi ya. Keşke daha önceden tanısaydım onu.Mike reis bırakıp gitti. Zoro fanı kalmayacak bu gidişle.
Bunu ne kadar beğensem az.Benim asıl merak ettiğim Wano'nun halini gördükten sonra nasıl kendi kafasına sıkmadığı...
Başka bir nokta da, herkes Ace'e doğru idam platformuna koşan Luffy'ye saldırıyordu. Onun yerine Ace'i vursalardı iş bitecekti.Izo kafasına sıkmak yerine neden kılıca sıkıyor, Kizaru da böyleydi hs atacağına anahtarı vurmuştu.