Çocuk ölmedi gitti. :/Hala yaşıyor evet.
Çocuk ölmedi gitti. :/Hala yaşıyor evet.
Bu editörlerden biri de Rebecca ve Kyros birleşince Oda ile ağlaşmıştı. O yüzden pek ciddiye almamıştım zaten ben ama en azından bu bölüm cidden tüyleri diken diken edebilecek sahnelere sahipmiş.Bu kamil ilk defa böyle bir şey oldum diyor. Bu bölümden çok daha duygusal bölümler oldu, yemesin bizi.
Önümüzdeki bölüm ne olacak göreceğiz artık, Kinemon gidici diyen var Kiku diyen var.Bu editörlerden biri de Rebecca ve Kyros birleşince Oda ile ağlaşmıştı. O yüzden pek ciddiye almamıştım zaten ben ama en azından bu bölüm cidden tüyleri diken diken edebilecek sahnelere sahipmiş.
Ben de kötü olmuştum o sahnede.Editörler resmen One Piece ile yatıp kalktığı için karakterlere hepimizden daha bağlılar bence.Bu editörlerden biri de Rebecca ve Kyros birleşince Oda ile ağlaşmıştı. O yüzden pek ciddiye almamıştım zaten ben ama en azından bu bölüm cidden tüyleri diken diken edebilecek sahnelere sahipmiş.
Inşallah kinemonla izo gümbürder.Önümüzdeki bölüm ne olacak göreceğiz artık, Kinemon gidici diyen var Kiku diyen var.
Reis aynı anda queen ile jack'i tutuyormuş.Ashura reise bir şey olmasın da gerisi önemli değil kınlardan.
Kurban bayramı olduğu için minklerden biri gider diyorum.Cidden böyle bir şey olursa trajikomik olur bu aradaÖnümüzdeki bölüm ne olacak göreceğiz artık, Kinemon gidici diyen var Kiku diyen var.
Reis Jack'e böcek diyordu beklerim.Reis aynı anda queen ile jack'i tutuyormuş.