Ben ashura denjiro için bile zor derken bu ne arkadaş? Şu an zoro, kaidou'yu parça pinçik etse şaşırmam. Oden'de balon çıktı zaten.@Monkey D. Chris Kaido'yu kimler kesebilir diye konu açan sen miydin? ?
Kata'yı parlatmam için tek bir panele ihtiyacım yok.Lafı Queen'e çeken ben değildim başta ama sen bilirsin hocamKonuyu ilk değiştirene bir bak istersen, ne kadar ayıp
Bu sayıda gördüğün tek bir sahneden kendi karakterini parlatma derdine düştün ben de tek sahneyle yürüyeceksek seninki daha çok darbe alır dedim sonra direk Ace'ye geldin ne yapalım makus talih olan şeyi tartışamayınca böyle sağa sola kıvranıyorlar.
Aslında benzeyen bir durum yok. Beyazsakal'ı infaz ettiler orada onlar. Bundaysa umutsuzca Oden gibi atak yapıyorlar.Son panel BB tayfasının Beyaz sakala daldığı bölüme benzemiş. Yıkımcılar tam devreye girmedi daha onlarda dahil olursa ortalık karışacak iyice. Bölümler güzelleşmeye aksiyon artmaya başladı, inşallah diğer bölümlerde böle devam eder...
Klasikleşen senaryo zaten :dSonraki bölüm tüm umutlarımızı sana bağladık hasır şapka diyecek herkes :S
Izou kılıca vurmayı seviyor. Amirallerde kılıç yoktu Mihawk zaten sürekli kaçıyor malum
Koskoca King'i taklaya getirecek kadar iyi nişancıydın eeee niye göstermedin Marineford'da hünerini vatan haini.