İki bölüm biriktireceksin yani :/Spoiler yemeyeceğimi bilsem bir 6-7 hafta biriktirir öyle okurdum, ama %100 sağdan soldan bir yerden yerim.
İki bölüm biriktireceksin yani :/Spoiler yemeyeceğimi bilsem bir 6-7 hafta biriktirir öyle okurdum, ama %100 sağdan soldan bir yerden yerim.
Luffy ciddileşti herhalde. Geleceği gördü cidden orda. Onların Kaidoya daldiklarini bildi. Eleman gelişiyor sonunda.Luffy reis kata dan aldığı derslerle geleceği görmüş yine, koçum benim. Aşırı yakışıyor bee
Luffy geleceği görmedi ceviri hatası var orda.Luffy ciddileşti herhalde. Geleceği gördü cidden orda. Onların Kaidoya daldiklarini bildi. Eleman gelişiyor sonunda.
Bu adam Kaidoya G4 ile yeni öğrendiği hakiyi vuracak galiba... Normal beden de bu pek etkili olmaz gibime geliyor.
Umarım tek yemez samuraylar. Güzel soluklu bir dövüş izleriz.
Belki de BM de Kaidonun ortadan kalkmasına sevinecektir.
Plana göre mi konuşmuş yani.Luffy geleceği görmedi ceviri hatası var orda.
From:Sandman
The translation of this bold part may need to be fixed.
Luffy: This decisive battle should be started by them (Red Scabbards), not by us (Luffy and Yamato) !!
Bm kurtarabilir bence Kaido'yu,hiç belli olmaz onların ilişkisi.Ama bu ittifakın sonu hayırlı bitmez.Luffy ciddileşti herhalde. Geleceği gördü cidden orda. Onların Kaidoya daldiklarini bildi. Eleman gelişiyor sonunda.
Bu adam Kaidoya G4 ile yeni öğrendiği hakiyi vuracak galiba... Normal beden de bu pek etkili olmaz gibime geliyor.
Umarım tek yemez samuraylar. Güzel soluklu bir dövüş izleriz.
Belki de BM de Kaidonun ortadan kalkmasına sevinecektir.