Elinize sağlık bayram bayram uğraşmıssınız.
Orada yazar çakallık yaptı bu da Akainu’yu olduğundan çok güçlü gösterdi.Akainu’nun ciddi hasar almasını istemedi Oda.Normalde Kuzan’dan kan gelmesinden daha fazla bir sahne yaşanacaktı.Ama dikkat ederseniz orada işin içine jinbe’yi karıştırdı.Jinbe eğil diyor ikili.Böyle söyleyince sürpriz saldırı olmuyor artık.Kulakları iyi işiten akainu önlemini alıyor.İkisi de niye işe yaramadı diyorlar.Geliyoruz diye bas bas bağırırsanız işe yaramaz tabii amiral bu.Kata ve Kuzan daha farklı açtılar yalnız. Akainu'daki tam kesik şeklindeydi. Bir de Akainu canı ufaktan yanmış gibi bir tepki vermişti diye hatırlıyorum.
Aslında demir sopa demek. Çoğunlukla sadece demirden yapılıyor. Ama yüzde yüz demir olmasına gerek yok. Bazen demir kaplama oluyor bazen de dikenli kısımları demir oluyor.Kaido'nun silahının ismi Kanabo. O da sopa olarak geçiyor diye biliyorum.
Anlamını değil de karşılığını öneriyorum. Tıpkı onların "kintama (altıntop)" dediklerine bizim "haya" dememiz gibi.Kaido'nun silahının ismi Kanabo. O da sopa olarak geçiyor diye biliyorum.
Bayramın mubarek olsun.Abi Türkçe niye yok
Orayı ben tam anlayamadım nasıl ordu kuruyor namilerden ?Nami ve carrot gidici big mom onlardan kücük bi ordu yaprız diyor yeni fark ediyorum ruhlarını alacak ikisinin de haftaya kesin bir şeyler olmalı.
Hayat yıllarını çekip homieler yapacak muhtemelen o yıllarlaOrayı ben tam anlayamadım nasıl ordu kuruyor namilerden ?