Kesinlikle gerçek... sksjjsMeme ama gerçek.
Kesinlikle gerçek... sksjjsMeme ama gerçek.
1- Zoro ve Kid, Kaido'nun tayfasına tuz ekiyor.Unutmadan daha çok Zoro, Law ve Kid kadar önemsemediği açık. Yani ben Sanji'yi çizsem Killer'ı çizme gereksinimi de hissederim.
Ha Unutma olayı doğruysa Sanji'nin tüm epik sahneleri böyle oluşmuş olabilir. d
Sanji Boş bölümlerin boş adamı diyorsun yani1- Zoro ve Kid, Kaido'nun tayfasına tuz ekiyor.
2- Law plan yapıyor.
3- 9 Kın canla başla şov yapıyor.
4- Orochi ve Kanjuro-sama ölmüş.
5- Luffy haki şov falan filan yapıyor.
6- Yamato babasıyla son köprüleri yakma kararı alıyor.
7- Gevşeğin teki yüzünden Nami yakalanıyor...
8- King, Queen ve Jack kelimenin tam anlamıyla Uchiha MADARA oluyor.
9- Kaido'ya gangu bangu yapıyorlar. Kedi, Kaido'yu tokatlıyor.
Dopdolu bir sayı...
Bu tarzlar bomba gibi olaylar dururken kim gidip Wano kerhanesine peçeteci olmak isteyen bir dal yaprağı çizer veyahut okumak ister?
Yav bunlar hep gösteri kadio san kalacak diğer bölümde aya biri beni gıdıkladı diyecek topuna tek atacak sonra hepsini öldürün emri gelecek siz kim kopek diyecek . Altta bigmom da sinema izliyor zaten oda hiç olaya müdahale olmayacak bu arc nasıl bitecek kaido nasıl inecek hala kafamızda deli sorular...Bölüm müthişti, Kaidonun korktuğunu düşünenler sonraki bölüm rakibe nasıl korku verilir öğrenecekler. ?
Kadio-San'ın önce elindeki silaha sahip çıkmayı öğrensin sonra tek atarYav bunlar hep gösteri kadio san kalacak diğer bölümde aya biri beni gıdıkladı diyecek topuna tek atacak sonra hepsini öldürün emri gelecek siz kim kopek diyecek . Altta bigmom da sinema izliyor zaten oda hiç olaya müdahale olmayacak bu arc nasıl bitecek kaido nasıl inecek hala kafamızda deli sorular...
Uchiha Madara kalbimizde bir yaradır1- Zoro ve Kid, Kaido'nun tayfasına tuz ekiyor.
2- Law plan yapıyor.
3- 9 Kın canla başla şov yapıyor.
4- Orochi ve Kanjuro-sama ölmüş.
5- Luffy haki şov falan filan yapıyor.
6- Yamato babasıyla son köprüleri yakma kararı alıyor.
7- Gevşeğin teki yüzünden Nami yakalanıyor...
8- King, Queen ve Jack kelimenin tam anlamıyla Uchiha MADARA oluyor.
9- Kaido'ya gangu bangu yapıyorlar. Kedi, Kaido'yu tokatlıyor.
Dopdolu bir sayı...
Bu tarzlar bomba gibi olaylar dururken kim gidip Wano kerhanesine peçeteci olmak isteyen bir dal yaprağı çizer veyahut okumak ister?