Dava satmam biliyorsun beniO ortak davamız. #ŞekerKardeşliği
Dava satmam biliyorsun beniO ortak davamız. #ŞekerKardeşliği
Kata bir sey söyleyecek oluyor brulee'de geleceği görüp biliyorum diyor.Kanka Kata burda şaka yapıyor.
Smoothie sevmeyen ölsün.O ortak davamız. #ŞekerKardeşliği
Hayır Luffy'den bahsediyor ya Brulee.Nerde olduğunu bilseydin bu harika diye düşünürdün falan diyor ya sonrasında kaçtıklarını söylüyor,Kata sırıtıyor bunu görünce biliyordum diyor Brulee.Kata bir sey söyleyecek oluyor brulee'de geleceği görüp biliyorum diyor.
Smoothie sevmeyen ölsün.
Hayır orada muhtemelen izin verdim tarzı bir şey diyecekti brulee'de biliyordum diye cevapladıHayır Luffy'den bahsediyor ya Brulee.Nerde olduğunu bilseydin bu harika diye düşünürdün falan diyor ya sonrasında kaçtıklarını söylüyor,Kata sırıtıyor bunu görünce biliyordum diyor Brulee.
Buradaki vefasız kim oluyor?Haftaya cümbüş var. Ortalık fena karışacak .En azından eşleşmeler belli olacak .
Not: Onigashimanin kapisindaki tabelaymis bu
Ne olacak Van piss tabikiBuradaki vefasız kim oluyor?
İnu ile Neko'nun belkide en büyük düşmanı Kaido,Jack adanıza gelmiş birleşip onu yenmek varken,sırf boş bir sebepten gece birisi,gündüz birisi dövüştü...Bir kaç bölüme ya da en fazla arc sonlarına doğru o da harcanır. Bunu Zou ya gönderseler Neko ve İnu harcadı bunu.