Sanji halk dili tabiriyle milli oluyormuş editör o yüzden ağlıyormuş.
Kaido daha Zoro'yu görmeden Zoro halleder onuŞimdi aklıma geldi de Kaido, Zoro’nun elinde Oden’in kılıcını ve ruhunda ki vahşi canavarı görünce bir kez daha içine doğru bırakabilir.... ksksksks
Bir nevi zihinsel sex.İçine doğru bırakma meselesi nedir? Anlamadım.
Hemen Oradan Kaido abime bir SHİSHİ SONSON verin ksjsksksKaido daha Zoro'yu görmeden Zoro halleder onu
Sağlıklı bir insan dışarı doğru bırakır. Korku anında rektum civarındaki kaslar korkudan kaskatı kesildiği için dışarıya doğru çıkamaz. Ee gidecek tek yön kalıyor bu durumdaİçine doğru bırakma meselesi nedir? Anlamadım.
Reyiz Oden, Kaido’nun kabusu olmuş. Kaido ne zaman Oden’i hatırlasa, tuvalate gidene kadar tutamıyormuş içine bırakıyormuş...İçine doğru bırakma meselesi nedir? Anlamadım.
Kanka aynısını ben yazacaktım ksjsjsksOraya bir de, tüm dünyaya kafa tutmuş ve memleketini savunmuş Ryuma eklemeni rica edeceğim. Biliyorum, henüz erken ve önce görmemiz lazım ama bugün bi' yükseldim bu konuda.
Çok şaşırdım. Hahaha.Kanka aynısını ben yazacaktım ksjsjsks
Ekleyelim be Roronoacım seni mi kıracağımOraya bir de, tüm dünyaya kafa tutmuş ve memleketini savunmuş Ryuma eklemeni rica edeceğim. Biliyorum, henüz erken ve önce görmemiz lazım ama bugün bi' yükseldim bu konuda.