Sanırım yine ne dediğini anlamadım. Oda, kendisi parti çizmezse karakterlerde parti yapmamış olmuyor mu ?Yazdığımı anlamamışsın. Oda orada karakterlerden değil, kendisinden bahsediyor. Kendisi parti çizemezmiş yani.
Sanırım yine ne dediğini anlamadım. Oda, kendisi parti çizmezse karakterlerde parti yapmamış olmuyor mu ?Yazdığımı anlamamışsın. Oda orada karakterlerden değil, kendisinden bahsediyor. Kendisi parti çizemezmiş yani.
Yani öyle denilebilir. Niye sordun?@Alpamis bu kadar çok dillendirdiğine göre 2 vs 4 olayından çok eminsin değil mi?
Yazdığım gayet açık.Bence sen anlatamadın zira bende bu arkadaş gibi anladım.tekrar editle istersen
Parti verememek karakterlerin değil, Oda'nın problemi. Yani adam yarattığı bir karakteri öldürünce morali bozuluyor, diğer karakterlere kutlama yaptıramıyor, içinden gelmiyor.Sanırım yine ne dediğini anlamadım. Oda, kendisi parti çizmezse karakterlerde parti yapmamış olmuyor mu ?
Senle bu konuda ilk hafta başka iddiaya girdik ama o avatar, parantez yazısı falandı. Gel senle işleri büyütelim . O kavga tam olarak gösterildikten sonra özellikle tam olarak gösterildikten sonra diyorum, banlamasına girmeye ne dersin. Bence en çekişmeli iddia bu olur. Kaybeden 3 ay falan banlansın?Yani öyle denilebilir. Niye sordun?
Sonunda anladım . Teşekkür ederim.Parti verememek karakterlerin değil, Oda'nın problemi. Yani adam yarattığı bir karakteri öldürünce morali bozuluyor, diğer karakterlere kutlama yaptıramıyor, içinden gelmiyor.
Son Volumelerden birisi ile Roger tayfasını detaylı da göstermişti. Ben şuan cidden bunlar olabilir diye düşünüyorum. Rayligh dagil dört kişi gelse çok güzel bir savaş olabilir.Balta reis'in zamanı gelmişti.
Pedro ölünce yiyip içip eğlendiler.O zaman ya Pedro ölmedi yada salla onu moduna geçti Oda. :/Parti verememek karakterlerin değil, Oda'nın problemi. Yani adam yarattığı bir karakteri öldürünce morali bozuluyor, diğer karakterlere kutlama yaptıramıyor, içinden gelmiyor.
RaySon Volumelerden birisi ile Roger tayfasını detaylı da göstermişti. Ben şuan cidden bunlar olabilir diye düşünüyorum. Rayligh dagil dört kişi gelse çok güzel bir savaş olabilir.