Yamato da o guc yok. Abartmayın yamato yuKoca Ana kim tarafından dövülür bilmiyorum ama Kaido, Luffy ve Yamato tarafından dövülecek kesin.
Yamato da o guc yok. Abartmayın yamato yuKoca Ana kim tarafından dövülür bilmiyorum ama Kaido, Luffy ve Yamato tarafından dövülecek kesin.
Bana bayağı Luffy dengi geldi. Muhtemelen ciddi bir dövüşte Luffy altıdır ama yakın görünüyor.Yamato da o guc yok. Abartmayın yamato yu
Bir tanesine versin de öbürüne ibret olsun Alpam, boş ver sen uyma onlara.Luffy yetiş de şu iki sadiste aynı anda ayar ver.
Dövenlerden de dövmeyenlerden de pek bir fayda olmuyor ya. Babalar op evreninde genelde sınıfta kalıyorlar.Fazla dövmüş bence. Arsız olmuş, uslanmamış, isyankar olmuş.
Bana da Oden Wb-Roger için ne seviyedeyse Luffy için o seviye gibi geldi. Oran olarak yani. Zoro kadar olduğunu da sanmıyorum.Bana bayağı Luffy dengi geldi. Muhtemelen ciddi bir dövüşte Luffy altıdır ama yakın görünüyor.
Wb, evrenin tüm baba kontenjanını tek başına dolduruyor deyip diğerlerinin malzemeden çalmış herhalde OdaBir tanesine versin de öbürüne ibret olsun Alpam, boş ver sen uyma onlara.
Dövenlerden de dövmeyenlerden de pek bir fayda olmuyor ya. Babalar op evreninde genelde sınıfta kalıyorlar.
Peh verdiğin örnekte de iş yok. İskele babası!Wb, evrenin tüm baba kontenjanını tek başına dolduruyor deyip diğerlerinin malzemeden çalmış herhalde Oda