Kendine güvenen varsa iddiaya girelim. Saflarımıza bir kılıç koklayıcısı katacağız.
Onu iddiaya katmadım en çok keyif aldığım şey çünkü :A:A:Sdş
Teach niye o meyveyi yiyince güçten sarhoş oldu belli.Genç WB meyvesiyle Şiaroşi'nin çağırdığı hamsilere bi' koysa redlina'da derisini kazırlar
Bu eksi vermek için yeterli bir sebep değil. Oda Oroçi'yi hiçbir zaman Kınlar'dan birine öldürtmek zorunda değildi. Sırf geçmişten gelen bir husumet olduğu için çoğu kisinin isteği ve beklentisi bu yönde olsa da her karakter intikam alacak diye bir zorunluluk yok.Orochi ölmüş olsa bile Oda'ya eksi puan yazardım. Zira 20 yılın birikimiyle bekleyen 9 Kın varken Kaido kim köpek Orochi'yi öldürüyor derdim. Onun dışında artık sadede gelelim modunda olduğum için kesmiyor böyle bölümler knk :/
Yine de bitmez.Kimse yazdı mı bilmiyorum.
Oda offpanel yapmaya başlamış.Anlaşılan o ki oldubittiye getirecek birçok olayı bu şekilde verip bitirecek seriyi.1200 bölüm diyince gülüyorlardı ama bitince Oda bize gülecek gibi bence.
Öyle işi severler. Sen 9 Kın'ın her birinin taptığı(!) adamı Orochi'nin elleriyle öldürteceksin, Orochi'ye o kadar 9 Kın 9 Kın korkusu salacaksın ama Orochi'nin defterini başkası dürecek hee ? Oldu cınım by.Bu eksi vermek için yeterli bir sebep değil. Oda Oroçi'yi hiçbir zaman Kınlar'dan birine öldürtmek zorunda değildi. Sırf geçmişten gelen bir husumet olduğu için çoğu kisinin isteği ve beklentisi bu yönde olsa da her karakter intikam alacak diye bir zorunluluk yok.
Mis gibi meyveyi neden bepo yiyor ya. Zoro, Sanji falan biri yesin.Eğer Orochi öldüyse meyvesi bizimkilerden birinin eline geçecektir. Umarım Bepo yer...