Hepsi ölmez de kedi köpek falandan ölüm bekliyorum. Ashuradan da olabilir daha dönüş var yani Yarısı donemeyebilir. Savaş Çiçek başkentine taşınırsa nasıl gidecekler acaba
Hepsi ölmez de kedi köpek falandan ölüm bekliyorum. Ashuradan da olabilir daha dönüş var yani Yarısı donemeyebilir. Savaş Çiçek başkentine taşınırsa nasıl gidecekler acaba
Orochi baştan beri çizim olsun hatta daha güzel olur. Kanjuro Cp0 ajanı olsun. Orochi de çizilmiş kukla yönetici.Kaidonun kılıcındaki kan değil mürekkep. Orochi bariz bir şekilde kaidoya da güvenmiyor. En başından beri kanjuronun çizimiydi ve kanjuro da rol yapıyordu.
Aslında orochi diye birşey de yok. Hepsi kanjuronun oyunu. Nineyle dedeyi de kandırdı meyvesi bile çizim aslındaOrochi baştan beri çizim olsun hatta daha güzel olur. Kanjuro Cp0 ajanı olsun. Orochi de çizilmiş kukla yönetici.
Kenshin şeysi gibi olmuş. Tuttum.Öldürüyor galiba. Ağlıyordu en son. Zaten bunu diyormuş Kiku.
Efsane söz.Kiku: Lütfen çeneni kapalı tut, Kanjuro! Benim kılıcımdan gelecek yaralar öteki dünyaya göçünceye kadar kaybolmayacak. Tıpkı baharda bile kalan kış gibi, ruhuna işkence etmeye devam edecekler!!
Daha güzel bir çeviri gelmiş.
Yeni Nami de tayfaya gelmek üzere zaten . Hem daha güçlü.Nami ölse bu arc harika olur ama
Carrot kekosu geleceğine o gelsinYeni Nami de tayfaya gelmek üzere zaten . Hem daha güçlü.
Nami zaman atlaması sonrası güzelliğini yitirdi.Atlamadan sonra da ne oldu biliyoruz. ?Abi Nami'den ne istiyorsunuz ya? Gayet güzel kadın. @Dr. Hiluluk hatırına yazmayın böyle şeyler.