Eğer öldüyse 985 One Piece'in miladıdır diyeceğim.Yalnız bu seride birisinin kafasının kesildiğini gösteriyorsa kesilen kişinin klonu çıkıyor genellikle. Doflamingo ve Kanjuro'da bu yaşandı. :/ Umarım bu sefer ölmüştür.
Ama ölmedi.
Eğer öldüyse 985 One Piece'in miladıdır diyeceğim.Yalnız bu seride birisinin kafasının kesildiğini gösteriyorsa kesilen kişinin klonu çıkıyor genellikle. Doflamingo ve Kanjuro'da bu yaşandı. :/ Umarım bu sefer ölmüştür.
Linlin'in çift sayfalı girişinde elinde duruyor, siyah halinde ve gözleri X şeklinde.Nami nin çaldığı zeus yakalandı diyorsunuzda benmi göremedim.Tek gördüğüm alevli summon ı idi o karede.Saftirik bulut yoktu Big Mom un yanında.
Bigmom da Çakır mı şimdi? :/
Çizimi gördüğümde ölmediğini düşündüm ben de. Yani bir halta yaramaz yaşaması ama Oda yazar bir şeyler boş boş.Yalnız bu seride birisinin kafasının kesildiğini gösteriyorsa kesilen kişinin klonu çıkıyor genellikle. Doflamingo ve Kanjuro'da bu yaşandı. :/ Umarım bu sefer ölmüştür.
Seride edo tensei'nin olmasına gerek yok seri zaten kendiliğinden edo tenseili gözüm ile görsem inanmam dediğimiz bir seri işte bu seri. Pedro da gelirse tam olur.Kafası kesilen bir karakter var ama bütün forum adamın ölmediğinden emin. Oda sağ olsun hikayeyi çocuk bahçesi yaptığı için kafalar da kopsa karakterler bir şekilde geri dönüyor.