Orochi, Bellamy gibi tiplerin tek yemesi hoşuma gidiyor. Seriden ufak da olsa Seinen tadı alıyorum. Ölmese bile bunlar hoş sahneler.Öyle bir şerefsizi kelebek gibi hıkkk diye oldu bittiyle Kaido'ya öldürtmüşse ben daha çok küfrederdim.
Orochi bu serideki açık ara en gıcık, en irrrreti, en şerefsiz adam. Belami'yle Spandam'la falan karşılaştırılamaz. Bu tipini sevdiğiminin hakkı 9 Kın'dan birine kalmalı.Orochi, Bellamy gibi tiplerin tek yemesi hoşuma gidiyor. Seriden ufak da olsa Seinen tadı alıyorum. Ölmese bile bunlar hoş sahneler.
Bence Hiyori'nin hakkı olmalıydı kız o kadar cefa çekti bu şerefsiz yüzünden.Orochi bu serideki açık ara en gıcık, en irrrreti, en şerefsiz adam. Belami'yle Spandam'la falan karşılaştırılamaz. Bu tipini sevdiğiminin hakkı 9 Kın'dan birine kalmalı.
Kanjuro'yu Kin'emon, Orochi'yi de Denjiro harcarsa çok güzel olur. İkisinin de sevilebilecek tek bir özelliği bile yok. Kötü dediğin Teach gibi olacak.Orochi bu serideki açık ara en gıcık, en irrrreti, en şerefsiz adam. Belami'yle Spandam'la falan karşılaştırılamaz. Bu tipini sevdiğiminin hakkı 9 Kın'dan birine kalmalı.
Bence Orochi ölürken ruhunun bir parçası Luffy'e geçecek. Tıpkı Roger ve Ace'de olduğu gibi.Zoro ve Orochi, baba-oğul olarak Kaido'ya girecekler belli oldu. 4 gözle bekliyoruz.
Hyori'nin gücü yetmez gibi. Kın'lardan biri Orochi'yi yere serince Hyori bacım gerisi senin deyip o dediğin pıçaklama sahnelerini yapabilir ???Bence Hiyori'nin hakkı olmalıydı kız o kadar cefa çekti bu şerefsiz yüzünden.
Kara Murat gibi bu anam için bu babam için bu kardeşim diye her kafaya hançeri sallamalıydı.