Kullanıcısına göre büyüyüp küçülen özel bir kılıç. Zoro şanslı adam.Bu nedir ya? Kılıç çekmiş resmen.
Kullanıcısına göre büyüyüp küçülen özel bir kılıç. Zoro şanslı adam.Bu nedir ya? Kılıç çekmiş resmen.
Şu görüntü tamamen komedi, herif karakterlere doğum tarihi uydurur gibi boy uyduruyor.
Gerçek bir kılıç ustası, Kılıcına istediği şekli verir... ksjskskBu nedir ya? Kılıç çekmiş resmen.
Hayır. Oars Jr lafı sadece Marineford'daki için geçti ve o da ismiydi zaten.[URL
Tb deki Oars da küçük Oars değil mi?
Doğru söylüyorsun ya. Oars minnak bir şeymiş.Hayır. Oars Jr lafı sadece Marineford'daki için geçti ve o da ismiydi zaten.
Kıtaları çekiyor lafını senden duydum. Benim bildiğim kıta fatihi diyorlardı bizim TB'de gördüğümüz Oars için. Kıtadan kıtaya, adadan adaya gidip fethediyormuş her yeri.Doğru söylüyorsun ya. Oars minnak bir şeymiş.
E bu elemanlara nasıl kıta çektirdiler o halde?
Tsuru, Oars jr Mf'da belirdiğinde söylüyordu sanki?Kıtaları çekiyor lafını senden duydum. Benim bildiğim kıta fatihi diyorlardı bizim TB'de gördüğümüz Oars için. Kıtadan kıtaya, adadan adaya gidip fethediyormuş her yeri.
Hayır, normal Oars.O Oara jr değil mi?
Kıta çektikleri kısmı da mı yanlış biliyormuşum? Öyle bir bilgi verilmiş miydi?Hayır, normal Oars.
Tsuru, Oars jr Mf'da belirdiğinde söylüyordu sanki?