Ters köşe falan yok. Oda yine g*t*nü yiyim ayakları yapıyor.Orochi bu kadar çabuk harcanır mı emin değilim.Oda'ya uygun olmaz böyle olması.Fazla ters köşe oldu.
Luffynin tarzı değil pek. İlla kuşanacaksa Wano başında taktığını kuşansın işte.Luffy bile kullansa adamlar kılıca tepkili abiiii
8 metre ne MW? O kılıca 800 metre gerek.Luffy 8 metrelik dev olup o kılıcı kullanacak.Zoro'ya yine ekmek yok şaşırtmadın Oda. :/
8 metreyken g3 yapar belki8 metre ne MW? O kılıca 800 metre gerek.
Daha çok Ashura'nın ölmesini bekliyorum.Raizo ölür muhtemelen. Inu-neko'ya da borcu vardı zaten .
Mağlubiyet bekliyorum ben de. İlk saldırı öncesinde o ekipteki en güçlü adam olan Marco'yu da uzaklaştırdı. Ekibin yenilmesi için her şey uygun aslında. Inu ve Neko'nun gücünü onlar üzerinde göstermesi güzel olur da daha çok Jack'i indirmeleri daha uygun.Çok klişe olacak ama Law bekliyorum ilk etapta
Dolunay gücünü de İnu ve Neko vs yonkolarda gösterebilir. Kedi köpek ölür belki. Büyük bir mağlubiyet alabilir bizimkiler sonra act bitebilir. Güzel olur. Sonrası dış dünyada yeni hükümet silahları, ittifak falan konuşma görürsek...