Üye silindi 1004
Babasının kızı birisi. Luffy'le hoppacık hoppacık diye oynuyor resmen. Ace, G4 karşılamaya çalışsa şehir turuna çıkar.Yavaş bıraksın.
Babasının kızı birisi. Luffy'le hoppacık hoppacık diye oynuyor resmen. Ace, G4 karşılamaya çalışsa şehir turuna çıkar.Yavaş bıraksın.
Yamato'nun çıkmayacağını mı sanıyorsun peki ?Babasının kızı birisi. Luffy'le hoppacık hoppacık diye oynuyor resmen. Ace, G4 karşılamaya çalışsa şehir turuna çıkar.
Luffy üçtür kızla kapışıyor. Hadi hayırlısıO kendine Oden. Babası ona Yamato. Biz ona Nami diyelim.
Aynen böyle mühim olmayan şeylerle uğraşacağına hikayeyi ilerletsin işte. Mühim olmayan işlerle ilgili konuşmayı bize bıraksınBu Yamato'nun kadın çıkmasına çok gereksiz tepki veriliyor bence. Öyle çok mühim bir konu değil.
Kaplan who çıkar bence.Bu yamato mistik zoan türü beyaz kaplan çıkacak. O 4 hayvan figürü bir şekilde işlenecek. Ejderha ve ankadan sonra buna kesin gözüyle bakıyorum.
Boynuna yediği yumrukla ölmekten beter olan adamsı Ace. Daha G3'i karşılayıp karşılayamayacağı soru işaretlerine sebep oluyor. Yamato bir hiçmiş gibi G3 karşılıyor bu bölüm.Yamato'nun çıkmayacağını mı sanıyorsun peki ?
Hepsi de güzel hanımlar. Ama boynuzlu Nami fikriLuffy üçtür kızla kapışıyor. Hadi hayırlısı
Karakteri erkek olarak kurgulayıp düzgün bir şekilde işlemek yerine fan service yapılması serinin kalitesini düşürüyor. Geçmişte Ace'le tanışmış bir erkekle, geçmişte Ace'le tanışmış bir kızın okuyucu üzerindeki etkisinin farkı çok bariz. Bu tarz ucuz sahne ve karakterler beni rahatsız ettiği için mühim bir konu olarak bakıyorum. Bunun en iyi örneği de Nami ve Robin.Bu Yamato'nun kadın çıkmasına çok gereksiz tepki veriliyor bence. Öyle çok mühim bir konu değil.