Üye silindi 1004
Adam gibi adam Monkey D. Luffy.Bir de Yamato o kitabı Luffye verecek ve Luffy yırtıp atacak... Bilmeyen yoktur da söyleyeyim dedim..
Adam gibi adam Monkey D. Luffy.Bir de Yamato o kitabı Luffye verecek ve Luffy yırtıp atacak... Bilmeyen yoktur da söyleyeyim dedim..
Bu kızın annesi kim belki annesi Kaidoya kızımız var diye yutturdu her ihtimal saçma ama yani kızı olduğunu biliyor olup oğlum demesi bama hiç mantıklı gelmiyor bu ne yani 100 kere oğlum deyince kız erkeğemi dönüşecekmiş.uu neko da silahlanmış :d
yani şimdi tam açıklanmadı ama yamatoya kaidounun oğlum demesi yamatonun kendini malum olaylardan sonra erkek diye tanımlamasından mı oluyor :S ne kadar da modern bi babişko...
yada diğer türlü konuşulduğu gibi kaidou oğlu olmasını istediği için diyor falan.
la op okuyup fan olunan karakterlere baksana
dönüşmüyor ama neden olmasın ki :S bana da bu hayatla ilgili mantıklı gelmeyen yüzlerce şey var ama hepsi oluyor :S keza ikinci dediğim örnek bu mantıksızlığa vuegu zaten.Bu kızın annesi kim belki annesi Kaidoya kızımız var diye yutturdu her ihtimal saçma ama yani kızı olduğunu biliyor olup oğlum demesi bama hiç mantıklı gelmiyor bu ne yani 100 kere oğlum deyince kız erkeğemi dönüşecekmiş.