Üye silindi 1004
Tam adaya maymun olarak koyacakken gelen erteleme isteği.Yav kıyas etmiyorum neyi kıyas edeyim. Mihowk bu şebekeleri adasına maymun diye koymaz yauvvv.
Tam adaya maymun olarak koyacakken gelen erteleme isteği.Yav kıyas etmiyorum neyi kıyas edeyim. Mihowk bu şebekeleri adasına maymun diye koymaz yauvvv.
Oden'den haberi yok diye Helmeppo'yu sevmeyecek miyiz abi ?Helmeppo, Oden'e hayrandı da, biz mi sevmedik kardeşim?
Keşke Oden'den haberim olmasaydı serinin en filler karakteri. Oda bile nereye ekleyeceğini bilemedi eziği.Oden'den haberi yok diye Helmeppo'yu sevmeyecek miyiz abi ?
Hayır.Oden'den haberi yok diye Helmeppo'yu sevmeyecek miyiz abi ?
Hangi resim ben bulamadım da yollar mısın?Resim gibi çıkacaksa bunda baya göğüs var.O zaman kendini kadın hisseden erkek hipotezi yalan oldu.Eğer cidden kadın çıkacaksa bu oğlum muhabbeti ne alaka.Kafalar allak bullak.
Yok üstadım konu oturmadan saçma demem zaten, sadece şu anda mantıklı bulmadım. Bakalım nasıl mantık çerçevesine oturtulacak böyle bir durum varsa, bir meyve yedirip çift cinsiyetli bile yapabilir OdaAslında, Yamato'nun bu gerçeği Luffy'ye söyleyeceğinin de garantisi yok. Spoilere göre maskesi düşmüş, kendisi açmamış yani.
Bence biraz fazla takınıldı bu duruma. Altında birçok sebep olabilir. Yamato, Luffy'ye yalan söylemiş de olabilir. Çok ihtimal var yani. Saçma demeden önce sebebini öğrenmek lazım.
Oden hayranıyım ama Helmeppo sevmemHayır.
Prenses olmadan olur mu. Prenses serinin ana teması illa bir prenses zırıl zırıl ağlayıp Luffy den yardım isteyecek.Yamato'nun kız çıkmasına eleştirilerini yazanları eleştirmek de ne bilim. Ben Junior Kaido görmek istiyordum oysa şimdi yine! prenses saçmalıklarına gidecek gibi görünüyor. O yüzden beğenmedim.