Bu bence insan değil.Frankestain tarzı birşey.Kesin Vegapunk yapmıştır bunuBöyle bir şey?
Bu bence insan değil.Frankestain tarzı birşey.Kesin Vegapunk yapmıştır bunuBöyle bir şey?
Çok mantıklı bence.Üzerinde bir sürü dikiş izi var zaten.Bu bence insan değil.Frankestain tarzı birşey.Kesin Vegapunk yapmıştır bunu
Vegapunk yapsa kimsenin şüphesi kalmaz denizcilerde. Ama onlsrda merak ediyor gerçekten Wb'nin oğlu mu diye. Başka birinin belki de meyvenin ürünü olabilir ama.Bu bence insan değil.Frankestain tarzı birşey.Kesin Vegapunk yapmıştır bunu
dediğimi istememin nedeni standart gücünde bir yonko ile amiralin arasındaki güç farkını görmek.Bm harici tutmaları gereken birileri yok. Adamlar şelale'yi çıkan'a kadar savaş biter zaten. Bm'ı da durdurmak için amiraller veya amiral adayları lazım. Başka kuvvet boş ve gereksiz olur.
yamato bizim samuraylar öldü sanıyor ve o yüzden odenin iradesini birinin taşıması gerektiğine inanıyor. samuraylar ve momoyu görünce kendisinin kalmasına gerek kalır mı ki :S oden aşığı olduysa bana dünyayı göster luffy der :TYamato ya Oden'in son isteğini yerine getirmek adına babasının ziyan ettiği ülkeyi tamir etmek için Wano'da kalacak ya da Oden'in izlediği yoldan yürümek istediği için geleceğin KK tayfası Hasır Şapkalara katılacak.
Bana sorarsanız; ne kadar hoş bir karakter gibi gözükse de, katılmasa daha iyi. Oda, mevcut üye sayısıyla bile karakterlere çok fazla odaklanamazken Jinbei ile bir de artı olarak Yamato katılırsa eskisi gibi her karaktere bire bir uzun uzadıya dövüş çizilen zamanları anca rüyamızda görürüz.
Hatta beni çorba yapın demesi gerekirdi?yamato bizim samuraylar öldü sanıyor ve o yüzden odenin iradesini birinin taşıması gerektiğine inanıyor. samuraylar ve momoyu görünce kendisinin kalmasına gerek kalır mı ki :S oden aşığı olduysa bana dünyayı göster luffy der :T
hatta bana dünya kaç kucakmış göster der?
ama kül bastısı daha iyi oluyormuş falan böyle şakalar :d şrfsz oda hababam sınıfı da izlemesiyse ocak dışıdır!Hatta beni çorba yapın demesi gerekirdi?