Hadi inşallah ? Zaten iki yonkonun ittifakından endişe edip müdahale etmemek mantıksız olur. Gelin ey denizlerin aslanlarıMarconun denizde gördüğü enteresan şeyler Perospero değil de amiraller olsa keşke
Yamato güzel duruyor. Kaidonun da oğlum demesi ne kadar modern bir baba olduğunu gösteriyor. Seçimine saygı duymuş cinsiyet anlamında.
Luffy, Ace'e g4 ile tek atar. Uzun uzun yazmana gerek yokO doğrudan reklam malzemesi. Onu konuşmanın ortasında söylese bu sefer Luffy'nin Ace'i nereden tanıyorsun sorularına muhattap olacaktı. Oysa bu Oda'nın sonraki bölüme sakladığı bir durum. Aslında üstü kapalı bir şekilde en başta Ace'ten bahsediyor. Dövüş içindeki davranışlarıyla Luffy git gide daha da çok Ace'i hatırlatmış Yamato'ya. O da inatçı idi Luffy de inatçı. Hatta onun da hem dövüşürken hem de muhabbet ettiğini düşünüyorum. O yüzden benzerlik kuruyordur. Diğer taraftan zaten benzer tarafları var.
Gücünün de bir payı vardır ikisi de güçlü adamlar. Ama bu demek değil ki tam olarak aynı güçteydiler. Luffy eğitim sonrası da burada olsa hatta 2 yıl öncesi de olsa ve Yamato ile savaşsa yine aynı muhabbet dönerdi bence.
aynenen.... ona ne kadar sevindim anlatamam.... nasıl kurtuldu acaba merak ediyorumm..Pound'un kızlarını bulmasına sevindim açıkçası ben. Zamanında üzülmüştüm.
Hayır yalnız değilsin, boynuzlu namiYamato'yu çizim olarak Nami'ye bir tek ben mi benzettim acaba