Reisi yavaşlatmak için tayfayı balon yapmış Oda xd.Jack ile King baya heybetli duruyor.Queen sirk kaçkını gibiKatakuri de yakışırmış o tayfaya. Ucubeler içinde harcanıyor. dsadasdasda
Reisi yavaşlatmak için tayfayı balon yapmış Oda xd.Jack ile King baya heybetli duruyor.Queen sirk kaçkını gibiKatakuri de yakışırmış o tayfaya. Ucubeler içinde harcanıyor. dsadasdasda
Kaido bile olsa bu kadar kalabalık olması hoşuma gitmedi. 5 kişi bana fazla geldi şahsen.Babasına karşı. Madem Oden fanı, Oden'in asıl düşmanına dalar. Bir de muhtemelen hayatı dayakla geçmiştir. Kaido'nun tekniğini keyfinden kullandığını sanmam.
Luffy- Marco- Yamato- Kid ve Law vs Kaido olabilir diye düşünüyorum.
Bizimkiler saçma derecede güçlü oldu bir anda.Kaido bile olsa bu kadar kalabalık olması hoşuma gitmedi. 5 kişi bana fazla geldi şahsen.
Valla muhtemelen Kid, Law ve Yamato teke giderler. Ona göre düşünmek lazım.Kaido bile olsa bu kadar kalabalık olması hoşuma gitmedi. 5 kişi bana fazla geldi şahsen.
Roger Korsanları <3Çok sağlamlar.
Bence de 3 v 1'den fazlası galibiyeti anlamsızlaştırır.Kaido bile olsa bu kadar kalabalık olması hoşuma gitmedi. 5 kişi bana fazla geldi şahsen.
Ben güçlü olduklarından tam emin değilim ya. 2 imparator azımsanacak bir şey değil. BM'nin tayfa hala dahil olabilir gibi.Bizimkiler saçma derecede güçlü oldu bir anda.
Yani bu arcta parlayacaklarını bekliyorum ben Law ve Kid'in. Yamato'yu da hemen harcamaz şahsımca. Kalburüstü herkesin bir görevi olacaktır. Bekleyip görücez artık.Valla muhtemelen Kid, Law ve Yamato teke giderler. Ona göre düşünmek lazım.
O ikisi sıkıntı sadece zaten.Bizimkilerin taraf çok sağlam ama kafadan kaç tane komutan lvl adam var.Ben güçlü olduklarından tam emin değilim ya. 2 imparator azımsanacak bir şey değil. BM'nin tayfa hala dahil olabilir gibi.
Yani bu arcta parlayacaklarını bekliyorum ben Law ve Kid'in. Yamato'yu da hemen harcamaz şahsımca. Kalburüstü herkesin bir görevi olacaktır. Bekleyip görücez artık.