Yamato tayfaya gelirse luffy-jimbei-yamato-zoro olur ama sıralama.Bunu kaldıramazsınız marco alsın yürüsün işteArmut her zaman dibine düşmüyormuş demek ki.
Yamato tayfaya gelse çok güzel olmaz mı ya? Hem güçlü hem de kadın. Üstüne bir de Oden hayranı.
Tayfa inşaat mühendisliği sınıfı gibi oldu. 1-2 kadın daha gelsin.
Bu ada tanıtıldığında kar fırtınası vardı zati.Kaido nun adamını denize uçurduğu bölüme bak.Marco nun da bahsettiği şeker adam olabilir BM nin oğlu var ya gereksiz karakter.Bende başta öyle okudum ama başka bir yorumda öyle yazmadığını gördüm.
''Denizde garip bir gölge gördüm.Kontrol edeceğim'' diyor.
Arc Sonu Zoro yine 2 numaraya oturur da Sanji'nin koltuk sallanıyor gibi . Luffy-Zoro-Sanji üçlüsünün bozulmasını hiç istemiyorum. Zaten Jimbei geldi ortalık karıştı, Yamato bizim tayfaya ağır gelir gibi. Beklenildiği kadar güçlü çıkmazsa ayrı mesele.Yamato tayfaya gelirse luffy-jimbei-yamato-zoro olur ama sıralama.Bunu kaldıramazsınız marco alsın yürüsün işte
Çıkar yonkou kanı taşıyor.Babası OP için anomali karakter evladı da az çok almıştır bişiler.Şuan jimbei 2 numara zaten mangaka çizdi.Sanji nin yeri kalmadı o kadın peşinde koşsun anca.Arc Sonu Zoro yine 2 numaraya oturur da Sanji'nin koltuk sallanıyor gibi . Luffy-Zoro-Sanji üçlüsünün bozulmasını hiç istemiyorum. Zaten Jimbei geldi ortalık karıştı, Yamato bizim tayfaya ağır gelir gibi. Beklenildiği kadar güçlü çıkmazsa ayrı mesele.
İkisi de çok olgun, güzel kalpli feleğin çemberinden geçmiş hayatı bilen karakterler. Çok güzel olur, yakışırlar. Irkçılar çatlasın.Ya Jinbei ile Robin çok tatlılar sanırım ikisini shiplemeye başlayacağım
Bu shipe katılıyorum.Ya Jinbei ile Robin çok tatlılar sanırım ikisini shiplemeye başlayacağım
Aradaki yaş farkı çok fazla yahu. Biraz daha zorlasak kızın babası olacak yaşta. Oyabun'u bir Mihawk'la bir Roger'la aynı çirkinliğe yakıştırmak olmadı.Ya Jinbei ile Robin çok tatlılar sanırım ikisini shiplemeye başlayacağım