Çıksa ilginç olabilir ama çokta heyecanlandırmıyor beni nedenseYalnız gerçekten artık ortaya çıkmalı. Koskoca kk tayfasında bir kaptan'ı bir de sağ kol'u gördük. Artık şu tayfayı düzgünce göstersin soda bey.
Çıksa ilginç olabilir ama çokta heyecanlandırmıyor beni nedenseYalnız gerçekten artık ortaya çıkmalı. Koskoca kk tayfasında bir kaptan'ı bir de sağ kol'u gördük. Artık şu tayfayı düzgünce göstersin soda bey.
Sol kol alerjindendir o.Çıksa ilginç olabilir ama çokta heyecanlandırmıyor beni nedense
Puhahaha Olabilir bakSol kol alerjindendir o.
Sen Troll görmemişsinAsıl queen katılmalı. Adam troll kelimesinin şekil bulmuş hali.
Bu adam nasil troll degil ya?Sen Troll görmemişsin
BM'den deney için para alıp o paraları karı kızla yiyen adam daha trolldürBu adam nasil troll degil ya?
trolün tillahi ilahi tanrisi BM Onepiece evreninde...BM'den deney için para alıp o paraları karı kızla yiyen adam daha trolldür
Ya sana belki uzun geldi a o normalde 1 2 saniye alıyor olay.O surecte ulti luffy'e saldırmaya çalısıyor, sonra yamato ulti'ye tek atıyor ardından kısa da olsa bir konuşma geciyor ve hala page1'da tık yok.
Tayfaya gelebilecekler üzerinden konuşuyoruz. BM yazar tarafından trollenen bir karakter sadecetrolün tillahi ilahi tanrisi BM Onepiece evreninde...