Big Mom ruh verdiği için biat ediyordur belki belki de başka mevzu ama Oden oOden niye ben Kaido'nun evladıyım desin ?
Big Mom ruh verdiği için biat ediyordur belki belki de başka mevzu ama Oden oOden niye ben Kaido'nun evladıyım desin ?
En son güncelleme geldi, lutfünğn annesi bigmamın süpürgesi imişYamato Luffy'nin annesi.
Mantığa yakın bir iddia ama sıkıntı şu. Neden Luffy? Bu çocuk Luffy'nin nesini duymuş olabilir ki? Tanısa belki evet sen osun diyebilirdi ama Kaidou'ya karşı olan korsan kaptanları şu anda 3 tane. Yamato biraz hızlı bir çıkarım yapmış gibi olmuyor mu sence de?Yamato, Oden’in yazıtlarını okumuştur yüksek ihtimal. Beklenilen kişinin Luffy olduğunu düşünüyordur falan filan işte.
Bilemiyorum. Oden-Wb bunlar birisinin geleceğini biliyorlardı. Katakuri’nin de bir nevi Luffy’yi test eder bir hali vardı en sonunda sorusunu sorup rahatlıkla kendisini yere atmıştı. Yamato’da luffy’yi gazetelerden takip etmiş olabilir. Hatırlarsan Bm ve Kaido Luffy kavgası veriyordu telefonda. Yamato kim bu oğlan diye merak etmiş olabilir.Mantığa yakın bir iddia ama sıkıntı şu. Neden Luffy? Bu çocuk Luffy'nin nesini duymuş olabilir ki? Tanısa belki evet sen osun diyebilirdi ama Kaidou'ya karşı olan korsan kaptanları şu anda 3 tane. Yamato biraz hızlı bir çıkarım yapmış gibi olmuyor mu sence de?
Kendini yere mi attı?Bilemiyorum. Oden-Wb bunlar birisinin geleceğini biliyorlardı. Roger’da hazineyi erken bulmuşum diye yakını Katakuri’nin de bir nevi Luffy’yi test eder bir hali vardı en sonunda sorusunu sorup rahatlıkla kendisini yere atmıştı. Yamato’da luffy’yi gazetelerden takip etmiş olabilir. Hatırlarsan Bm ve Kaido Luffy kavgası veriyordu telefonda. Yamato kim bu oğlan diye merak etmiş olabilir.
Her neyse işte içi geçti, bayıldı, öldü ne diyorsanız artık.Kendini yere mi attı?
Temiz bir senaryo ama oda bence daha çetrefilli bir senaryo ile karşımıza çıkarKaido kesin karısını yani Yamato nun annesini öldürmüştür.Yamato da nefret ediyordur babasından .İntikam için herşeyi yapacak kadar gözü kararmistir.Kaidoyu yaralayan Oden olduğu için aslında koyu bir Oden fanidir.Kaido vs Luffy savaşını duyduğunda muhtemelen Luffye sempati beslemiş ve ona yardım etmek istiyor diye düşünüyorum .