@Alpamis 'i başıma sarma fandaş aman diyimLuffy'ı kandırıyor mu bilmiyorum ama kaldırdığı kesin
@Alpamis 'i başıma sarma fandaş aman diyimLuffy'ı kandırıyor mu bilmiyorum ama kaldırdığı kesin
Kaizoku Ou densin ama biz türkçeye Kucak Kral olarak çevirelim daha uygun düşüyor değil mi ?KK'yi gören alıyor kucağına ama boş hehehe
KK az da bizim kucağa gel lütfen
Tahrik var. Kucak nere onu da bilmiyorlar. Kolunun altı.@Alpamis 'i başıma sarma fandaş aman diyim
Kollarına almaya kucak deniyor normalde ama bir de bel altı kullanımı var tabi.Tahrik var. Kucak nere onu da bilmiyorlar. Kolunun altı.
Koltuk altı kucaktan iyi mi, ne la bu tavla mıTahrik var. Kucak nere onu da bilmiyorlar. Kolunun altı.
Hasan'ı tetikleyebilecek miyiz diye deneme yapıyorum dur ses etme@Alpamis 'i başıma sarma fandaş aman diyim
KK çok opsiyonlu bir şey zaten sadece Korsan Kral olsa yakışmadıKaizoku Ou densin ama biz türkçeye Kucak Kral olarak çevirelim daha uygun düşüyor değil mi ?
Daha çok kucak Luffy'nin Law'a yaptığı. Gattzda bile (Dressrosa) sırtında idi reyiz.Kollarına almaya kucak deniyor normalde ama bir de bel altı kullanımı var tabi.
Ölmemiş aslında.Yıllar sonra ortaya çıkıp ben senin oğlunum diye Kaido'yu yemiş.Oda yine esrar kasmış, Oden'in ölmeden önce kolunda olan zincirler ve kemerimsi şey var Yamato'da. Adam saçma saçma şeylerden esrar kasacam diye ıkınıyor öldü birader oden ne zorluyon daha.