20 yıldır gardaşını unutan biri olacağına...
Bizim tayfanın kucağı neyse de, elin oğlu gelip Usopp'dan Franky'den önce kucaklayınca olmuyor be. Fanları Luffy'yi bu yüzden seviyor heralde, hallerinden memnun gibiler
20 yıldır gardaşını unutan biri olacağına...
Bizim tayfanın kucağı neyse de, elin oğlu gelip Usopp'dan Franky'den önce kucaklayınca olmuyor be. Fanları Luffy'yi bu yüzden seviyor heralde, hallerinden memnun gibiler
Ürperdim resmen, yapmayın şöyle şeyler.
Ore wa Monki Di LufiYamato -boku kalıbını kullanıyormuş. Bunu genelde kibar insanlar kendilerini tanımlamak için kullanır. - Ore kullananlar biraz daha kaba zibidi olabiliyor. Tabii net buradan bir sonuç çıkaramayız fakat kibar biri olduğu tahmininde bulunabiliriz. Ama düzgün bir adam gibi Yamato.
Kaido'yu buradan zayıflatacak gibi Oda. Gücü konusunda net bir tahminim yok. Luffy seviye vardır, olmalı yani. WB'nin çakma oğlu Weevil bile sağ kol üstü bir seviyededir muhtemelen.
İdamı izleyenlerden olabilir. Oden'i yakından göreceği tek fırsat. O yaşlarda küçük olsa 20-30 yaş aralığında biri olabilir Yamato.Ürperdim resmen, yapmayın şöyle şeyler.
Oden hayranı Yamato, koçum benim. Çok seveceğim ben bu çocuğu.
Aga Moria bile geliyor oraya.Tahminimce o zamanın güçlü korsanlarından kendisi.Tayfası zaten büyük.Oradan da hikayeler yayılır diyorum ben.Kaido'nun Wano'da olduğunu bilmeyen bi bizim tayfa var.Ayrıca Teach de Wanodan haberler alıyorShanks bilmiyorsa şuan bir tık olumlu olacak hikaye.Belki denizcilerde bilmiyordu Big Mom'la telefon konuşması sırasında öğrendi.Big mom eski aşkitosu olduğu için biliyordu ama Shanks bilmiyorsa mesela şuan Wb de bilmeyebilir bence.