Şu güzelim kıza kafa atıyor sende bunu destekliyorsunDantel maskene kurban senin.
Şu güzelim kıza kafa atıyor sende bunu destekliyorsunDantel maskene kurban senin.
Sen çok değiştin fandaş...Gece gece yöneticilerden bam yiyeceğiz.
LÜTFEN SPOİLER KONUSUNUN DIŞINA ÇIKMAYINIZ. BIKTIK SİZİN GEYİK MUHABBETİNİZİ OKUMAKTAN. ALIN BUNU. ALIN BU MONKEY D. CRIS'i.
Kız kavga dövüş seviyor. Ay ojem bozulduculardan değil.Şu güzelim kıza kafa atıyor sende bunu destekliyorsun
Luffy kafa attığı kişilerle arkadaş olan biri. Misal Zoudaki Rody. Ne yapsaydı kızdır diyip Sanji gibi mi davransaydı. Deadpooldaki gibi. Şimdi ben bu kadını öldürsem mi cinsiyetçi oluyorum yoksa öldürmesem mi? Bam vur gitsin en iyisi. Ki zaten Dragon Ball da hatunlara kimse vuramıyorken Goku cinsiyetçilik yapmayıp ayırım yapmadan vuruyordu. Luffy de ondan çok şey kapmış sonuçta.Şu güzelim kıza kafa atıyor sende bunu destekliyorsun
Yok bu konuda birkaç kere uyarı alınca insan tedirgin oluyor. Seni de uyarmak bâbında yoksa ban yersen bana da versinler. Fanlıkta da banlıkta da ortağız sonuçta.Sen çok değiştin fandaş...
Kız kavga dövüş seviyor. Ay ojem bozulduculardan değil.
Yav takılıyorum hemen savunmaya geçiyorsunuzLuffy kafa attığı kişilerle arkadaş olan biri. Misal Zoudaki Rody. Ne yapsaydı kızdır diyip Sanji gibi mi davransaydı. Deadpooldaki gibi. Şimdi ben bu kadını öldürsem mi cinsiyetçi oluyorum yoksa öldürmesem mi? Bam vur gitsin en iyisi. Ki zaten Dragon Ball da hatunlara kimse vuramıyorken Goku cinsiyetçilik yapmayıp ayırım yapmadan vuruyordu. Luffy de ondan çok şey kapmış sonuçta.
Biz sevdiğimizi savunuruzYav takılıyorum hemen savunmaya geçiyorsunuz
EvetBiz sevdiğimizi savunuruz
Her daim Anadolu çocuğuyuz
Sevgi delil isterse
Damarlarda kan oluruz
Bu maskenin altında bir fikir var.Bu maskenin amacı ne ki, zaten ismini ilkkez duyduğumuz ve hakkında çok da bir şey bilmediğimiz bir karakter. Belki saç sakal tümden maskenin bir parçasıdır. Çoktan gördüğümüz biri çıkabilir gibi geliyor.
La casa de papele gönderme olabilir.Bu maskenin altında bir fikir var.