Silinmiş Üye
Yok canım o kadar ileri gitmez bence.Yamato Oden çıksa şaşırmam. E. Oda klişe konusunda artık kendini aştı.
Yok canım o kadar ileri gitmez bence.Yamato Oden çıksa şaşırmam. E. Oda klişe konusunda artık kendini aştı.
Üzgünüm ama tek yumrukta boynu kopuyordu.Sa se sa se xD Ne güzel ekler onlar son kaç bölümdür sa selerin bitmedi
Adam kucaktan inmiyor ki pezevenkler yetişmesin kendisine hahaha, kucaktan kucağa kk kral
Not: Sa se yok gördüğün gibi
Oda'nın canı sağolsun derim bu sefer, en azından Shogun gibi uzun süre bekletmedi.Hadi belki tanıdığımız biri mi dersin de maske çizersin. Bir de tanımadığımız biriyse...
Olur mu ya tanısakta tanımasakta maske ile daha havaliHadi belki tanıdığımız biri mi dersin de maske çizersin. Bir de tanımadığımız biriyse...
Birinde oluyordu diğerinde oldu xDÜzgünüm ama tek yumrukta boynu kopuyordu.
Oden ve toki bir dümen tezgahlamış olabirler Toki hep yarım kalmıştı. Gelecek zamana gidebiliyordu eğer geçmişede dönebiliyorsa burdaki yamato değil Odendir.Yamato Oden çıksa şaşırmam. E. Oda klişe konusunda artık kendini aştı.
O zaman geçmişin değişmesi gerekecektir. Herhangi bir kopya meyvesi yok ise kazanda kaynayan Oden aslında orada olamazdı dediğin olsaydı.Oden ve toki bir dümen tezgahlamış olabirler Toki hep yarım kalmıştı. Gelecek zamana gidebiliyordu eğer geçmişede dönebiliyorsa burdaki yamato değil Odendir.
Oden kazanda tam olarak ölmedi nasıl bilemiyorum bunu hazırlamak zor olmaz. Tokinin öldüğünü görmedik. Toki ve Oden 20 yıl sonra tam olarak bugüne ışınlandi.O zaman geçmişin değişmesi gerekecektir. Herhangi bir kopya meyvesi yok ise kazanda kaynayan Oden aslında orada olamazdı dediğin olsaydı.
Herif kafadan yedi mermiyi ve son görüntüleri bunlar;Ikinci bir Obito vakası geliyor mu dersiniz çok uçuk bir teori olsada kozukiler bişeyler hortlatacaklar diye bekliyorum.
Obito = Oden
Oden kazanda tam olarak ölmedi nasıl bilemiyorum bunu hazırlamak zor olmaz. Tokinin öldüğünü görmedik. Toki ve Oden 20 yıl sonra tam olarak bugüne ışınlandi.