Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido gibi saldırıyor, Oden gibi giyinmiş. Muhtemelen zincire vurulmuşken kaçmış.
Saç rengi ve Kaido gibi dövüşmesi işi bozuyor. Yoksa ben de bi acaba dedim yukarıdaki mesajı yazarken. Oden'in efsane saatini duymuş ve ona hayran olmuş olabilir. Dövüşmeyi ise babasından dayak yiye yiye öğrenmiştir. Babası aklını başına toplasın diye işkence falan yapıyordur belki.
 
Oda'nın önceliği farklı olabilir. Hatta olamaz yaa. Sen o kadar güç unsuru ayırmış koymuş işliyorsan dövüş çizeceksin abi. Kimse Naruto gibi 15 bölüme 1 vs. istemiyor zaten. Ama yeri geldi mi çizeceksin. Oda bu dövüş mevzularında her zaman "ne şiş yansın ne kebap" mantığı güden biri. Adam gibi güçlü olanın rakibinin kafasını ezdiği ya da denk 2 karakterin kıyasıya mücadelesini içeren dövüşler çizemiyor. Bir yerleri sıkışınca 3-5-7 gün dövüştüler diyor anca. Böyle bir şey olamaz, olmamalı.



Ben de onu diyorum. Madem dövüş çizmeyecektin gideydin ecchi çizeydin aga :artiz:
Flashbacklerde vs çizmesini beklemek hayal. Seriye şu an katkısı olmayacak hiç bir dövüşü çizmeyecek. Anlatmak istediğini anlatıyor geçiyor. WB vs Roger'ı herkes görmek ister ancak hikayeye bir katkısı yok. Zaten denk demiş 500 bölüm önce bile. Sadece bizim tayfanın ayrıntılı dövüşlerini çizer şu saatten sonra.
 
Ödülü bile acıklanmadan teke gitti.
Maden harcıyacaksın wano başından beri ne gizem kasıyosun be soda.
Apoo niye teke gitmedi derler. Şimdi de Ulti niye teke gitti diyorlar. Ulen Oda yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Belki de bu adamın böyle garip davranması bazı şeyleri yedirememesi sırf bu yüzdendir. Bu adam yerinde kim olsa bunalır daralır. Arkandayız Oda.
 
Fırumda bir anket yapsak Yamato'nun Luffy ile karşılaşacağı en çok oy alan ihtimallerden biri olurdu herhalde.

Acaba Oda öldü ve bir kaç mangaka bir araya gelip Oda olsa ne yapardı diye anket yaparak seriyi devam mı ettiriyor? O bile kendisine böyle sadık kalamazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık